MALI KEBA JE ŠUTNUO, ONA NASKOČILA NA KOŠARKAŠA: Severina u zagrljaju bogatog reprezentativca, opet bacila oko na bogatstvo!

Autor:

Zabava

12.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je potvrđeno i zvanično da Severina Vučković i Igor Kojić nisu više zajedno, te da je na njihov brak i ljubav stavljena tačka. Ona je sada uhvaćena u zagrljaju poznatog, mladog reprezentativca i kako stvari stoje za bivšim suprugom ne žali ni malo, već je oko bacila na bogatstvo kao i svaki put.

Republika

Foto: youtube.com/Domace Emisije

Severina Vučković

 

Pevačica Severina Vučković stavila je tačku na svoj brak sa mlađim Igorom Kojićem, koji ju je očigledno nakon što je shvatio da je sve što su mu pričali istina, šutnuo. Međutim, standardno, nju preterano krah ove ljubavi nije potresao, te se odmah ''bacila u promet'' i u potragu za novom šansom za nulu više na računu. 

Naime, uveliko kruže priče da se sa starijih biznismena i mlađih tatinih sinova, okrenula još mlađim, ali perspektivnijim i nadasve bogatijim košarkašima. Ona je postala veliki fan košarkaške reprezentacije, tačnije slovenske košarkaške reprezentacije pa je sa njima proslavljala veliko četvrto mesto na Olimpijskim igrama, a naročito se radovala uspehu mladog Luke Dončića kom je odmah poletela u zagrljaj, te brže bolje na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa njim uz koju je ostavila komentar pun reči hvale za njega, a usputno i za celu reprezentaciju.

- Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima... Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončiča, koji je ispisao deo istorije... I kraj mog prijatelja Bobija Marjanovića 🥇🥇Čestitke celoj slovenskoj reprezentaciji - napisala je Vučkovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

Kako je navikla da je svi odmah žene, možda se nada ponovnom oblačenju venčanice i daleko većem bogatstvu koje je mogao da joj pruži mlađani Kojić ili naprosto oseća majčinsku ljubav koju ne može da sakrije prema Luki Dončiću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading