JEZIVO I BOLESNO! Ana Korać progovorila o Maji Marinković, pa PORUČILA: TUŽILA SAM JE!

Autor:

Zadruga

03.02.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać i Maja Marinković

Maja Marinković sudeći prema komentarima mnogih neodoljivo podseća na Anu Korać posle svih plastičnih operacija koje je uradila.

Nekadašnja rijaliti učesnica Ana otkrila je da je Maju tužila, kao i da osim izgleda, Maja kopira i njeno ponašanje. Ništa Koraćevoj ne bi bilo čudno da je Maja ne mrzi.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ana Korać

- Isti kupaći, haljine, iste štikle. Devojka mi se divi, ali me mrzi u isto vreme. Ona je kupila apsolutno sve što i ja. Uvek smo se raspravljale, uvek me ogovara i vređa i opet hoće da bude kao ja. Ne mogu ja tebe da kopiram, a tebe da mrzim! - rekla je Ana u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Ja sam uvek bila opsednuta lutkama, nikada nisam imala osobu na koju se ugledam, bila je to Bratz lutka. Nije bila Kim Kardašijan, uvek sam bila svoja i kada sam bila mala, kada sam bila u srednjoj i kasnije. Setila sam se. Gledala sam svoj klip gde sam rekla: 'Jao, zaboravila sam Mići da se javim', a isto to uradila je i Maja kada je ušla. Loša je kopija! Jezivo i bolesno! Nismo ni u kakvim odnosima - tužila sam je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading