(FOTO) RAZAPELI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG FOTOŠOPA: Mitrova pokušala da se opravda na OVAJ NAČIN, pa se žešće obrukala!

Autor:

Zadruga

31.01.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blamčina!

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

Rijaliti učesnica i bivša modelsica, Dragana Mitar, ne krije da voli da ide kod estetskog hirurga, pa je sada objasnila i zbog čega koristi aplikacije za ulepšavanje.

Mitrova je nedavno hirurški uradila nos, a njeni pratioci često komentarišu da preteruje u korišćenju svima poznate aplikacije za ulepšavanje. Bivša modelsica i rijaliti učesnica otkrila je da se koristi ovim metodama kako se ne bi šminkala, jer veruje da joj je lice lepše bez šminke.

 

 

 

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Dragana je objavila fotografije pre i posle "ulepšavanja", pa napisala i poruku na svom Instagramu.

- S obzirom na to da svi komentarišete tu prokletu aplikaciju, iako je svi generalno koristite... Ja sam osoba koja se šminka samo u nekoj posebnoj prilici, a imali ste priliku da me vidite u rijalitiju. Koristim aplikaciju islljučivo zbog toga što se ne šminkam, jer smatram da sam lepša bez šminke. Veliki pozdrav - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading