DA LI SE SEĆATE VOJKETA I PALKETA IZ ZADRUGE 1? Bili su GLAVNI ŠMEKERI rijalitija, a onda su nestali, evo kako danas izgledaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojke i Palke bili su tandem za kojim su devojke totalno ludele, a evo kako danas žive!

DA LI SE SEĆATE VOJKETA I PALKETA IZ ZADRUGE 1? Bili su GLAVNI ŠMEKERI rijalitija, a onda su nestali, evo kako danas izgledaju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od početka emitovanja rijalitija ,,Zadruga" veliku pažnju u prvoj sezoni privukao je dvojac koji je važio za glavne šmekere u Šimanovcima. Naime, Vojke Andrej Saljnikov, poznati kao Palk bili su u top 5 miljenika ženske publike. 

Njih dvojica se nakon završetka prve sezone rijalitija ,,Zadruga" povlače iz medija, a mnogima je i danas ostala zapamćena romansa Vojketa i pevačice Sare Reljić. Njih dvoje su tada imali veliku podršku i ostali su do samog finala ,,Zadruge". 

Foto: printscreen

Sara Reljić i Vojke

 

Vojke i Palke danas važe za uspešne muzičare, a pripadnice lepšeg pola kažu da je za njih vreme stalo. Na Instagram profilima se mogu videti njihove fotografije iz privatnog života, a i dalje važe za one privlačne momke. 

Palke se ostvario u ulozi oca i vrlo je posvećen porodici, a vrlo često kači i porodične fotografije sa svojom naslednicom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG PALK (@youngpalk)

 

Sa druge strane, Vojke se nekoliko puta oprobao i u ulozi modela, te je nosio nekoliko revija poznatog kreatora Bate Spasojevića. Međutim, njih dvojica su nedavno objavili novu pesmu ,,A mama ne da", koja je postala viralna stvar na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG PALK (@youngpalk)

 

- Ne stidim se da kažem da i dalje gajim emocije i da sam ja ta koja je iz veze izašla povređena, a ne on. Sa njim sam bila deset meseci, mislila sam da ću se za njega udati, a desilo se sve suprotno. Ne mogu u sekundi da zaboravim sve, da preko noći izbrišem sve što sam prema tom dečku osećala i da se vodim time da emocije ne postoje - govorila je Sara Reljić nakon raskida sa Vojketom. 

- Mi smo raskinuli pre nego što je ušao da gostuje u „Zadrugu 2“. Njegov ulazak u rijaliti nema veze sa tim što smo se razišli, niti smo se čuli nakon raskida da bi on meni polagao račune. Ono što me je najviše povredilo bilo je što ni u jednom trenutku nije izveo naš duet „Devojka sa istoka“, a jeste sve druge. Razmišljala sam i došla do zaključka da mu je naš duet valjao dok smo bili zajedno, a to nije OK - nastavila se Reljićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading