(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK KOJI ĆE PREOKRENUTI TOK RIJALITIJA: Evo kako je Maja Marković prevarila javnost!

Autor:

Zadruga

30.01.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u šoku!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Maja sa Jovicom

Nakon skandala koji se desio na samom početku "Zadruge 4", kad je aktuelna učesnica Maja Marković i sada već bivša verenica teško povređenog Jovice Putnikovića, ušla u aferu sa atraktivnim Alenom Hadrovićem, samo par dana od početka nove sezone, isplivao je nikad viđeni snimak koji sve dokazuje, te da je Maja ipak prevarila javnost.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Maja i Joca u zanosu

Naime, od početka septembra uveravala je naciju da je njena veza sa Jovicom Putnikovićem bila pred pucanjem odavno te da su im zahladneli odnosi, pa iako je verenik ispratio do praga "Zadruge", pravdala se do te mere, da je čak u jednom momentu rekla da je na silu prihvatila da se uda za njega.

 

 

 

U međuvremenu smo pronašli fotku Joce i Maje u žestokom zanosu, slikanu neposredno pred Zadrugu, pa smo ga shodno tome kontaktirali da nam prokomentariše detaljnije šta se između njih zapravo događalo i šta je istina od svega ovoga:

* Osvanula je slika Maje i tebe u strastvenom zanosu, neposredno pred ulazak u rijaliti, a s obzirom na to da se Markovićeva iz sve snage trudila da uveri javnost da su vaši odnosi zahladneli još ranije, kako bi prokomentarisao spornu fotku?

- Odnosi između Maje i mene nikada nisu zahladneli ni u jednom trenutku, bar ja to nisam osetio. Kao dokaz imam klip koji je napravila za mene za godišnjicu veze koji će vam sve dokazati, a proslediću vam i još jednu fotku pred sam ulazak u rijaliti, pa vi prosudite sami da li mislite da su nam zahladneli odnosi - ko iz topa je odgovorio Putniković

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovica i Maja neposredno pred njen ulazak u Zadrugu

Na pitanje da li on i dalje misli da Maja igra sa Alenom istu igru kao i sa njim, on je odgovorio - Mislim da igra žestoku igru, a takođe za njega mislim da nije loš lik, ali da ne zna šta ga je snašlo, pa dodao kako je izgledao dan godišnjice pored snimka koji nam je prosledio:

- Ceo stan je bio u svećama i u porukicama u obliku srca na kojima pišu razlozi zašto me voli, pod cele dnevne sobe, kao i hodnik do spavaaće sobe bio je pun poruka, bukvalno je bilo prko 200 poruka, ko bi pomislio da to radi osoba koja me ne voli - izneo je vidno skrhan Jovica.

Dotakli smo se i teme Alena, kog on nije želeo mnogo da komentariše jer smatra da je već mnogo puta pričao o tome, ali s obzirom na to da ga je Hadrović u jednom momentu potkačio, time što je iskomentarisao da mu ga nije žao, jer je prekršio ulični kodeks, Jovica je besno odgovorio - Ne znam na šta je mislio, ali svi koji pominju tako nešto dobiće tužbu, pa tako će i on.

U prilogu ispod pogledajte emotivan snimak, pa prosudite šta je prava istina:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading