POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Pitali su Radonjića o Amerikancu, trener Zvezde bacio "Delije" u TRANS!

Autor:

Sport

30.01.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su 16. evroligaški poraz, ovoga puta od Asvela u dvorani "Aleksandar Nikolić", a nakon meča trener crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o statusu Amerikanca Džonija O'Brajanta.

Podsetimo, nekadašnji as Makabija je suspendovan od strane tima sa Malog Kalemegdana na deset dana, a crnogorski stručnjak ističe da "niko nije iznad tima".

Kao što se zna, O'Brajant je susendovan. Smatram da niko ne može da bude iznad kluba i tima. O svemu će se razgovarati unutar kluba u narednom perodu kao što je red - podvukao je Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport
"Na ledu" - Džoni O'Brajant

On se detaljnije osvrnuo na tok susreta sa francuskim predstavnikom u Evroligi.

Početak je bio nedovoljno dobar za nas odbrambene. Otvorili su meč sa teškim šutevima, dobilio su i samopouzdanje. Pokazali su nakon toga sjajno šutersko raspoloženje. Imali su u jednom trenutku 8/9 za tri. Bilo je potrošeno dosta energije da bismo došli do egala...Napad je bio drugačiji u drugom delu, pametniji smo bili. Na kraju smo imali dve, tri situacije da rešimo meč u našu korist, ali otišlo je u drugom pravcu - rekao je Radonjić i dodao:

- Ima neizvesnih završnica, dobrih i loših stvari. Ako budemo pokazali onoi što smo pokazali u ovih 25 minuta, bićemo spremni za ispunjenje naših ciljeva. U svakom slučaju je potrebno sve kako bi u najboljem mogućem statusu dočekali najvažnije utakmice - zaključio je Dejo Radonjić.

Podsetimo, Crvena zvezda naredni meč igra u poneddeljak, a rival je Mega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading