Zadrugarka pokušala da se ubije zbog Pujasa! Elena Stojčić htela da PREREŽE VENE: U Franu videla đavola kog se plašila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Stojčić je pokušala da se ubije u radionici u "Zadruzi", a jedan od razloga za takvu odluku jeste i Fran Pujas. Ona je nakon toga završila u bolnici iz koje je pokušala da pobegne, pa je zbog svega diskvalifikovana i moraće da nadoknadi štetu produkciji od 50.000 evra!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Fran i Elena

Jedna od najatraktivnijih devojaka koja je ušla u aktuelnu sezonu Pinkovog projekta, prema rečima cimera iz Bele kuće, već danima je u lošem stanju. Oni su juče ujutru prepričavali šta se desilo i kako starleta nije psihički stabilna. Na ugaonoj garnituri su sedeli Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Ermina Pašović i Rialda Karahasanović.

Dok je pevač koji je inače i uveo Elenu u "Zadrugu" mahao rukama u neverici šta se desilo, ostali su bez dlake na jeziku pričali o događaju koji je potresao imanje u Šimanovcima.

Matora: Ja ne mogu da verujem šta se dešava. Je l' ona normalna šta je uradila?

 Rialda: Videle su je Nataša i Aleks kako nešto seče po rukama. Crtala je neke krstove

Rialda: Pokušala je da se ubije.

Matora: Gde, bre?
Rialda: U radionici.
Ermina: Riba nije sva svoja! Vidi se da je labilna.
Rialda: Htela je sebi da prereže vene. Videle su je Nataša i Aleks kako nešto seče po rukama. Crtala je neke krstove. Videle su je neku noć kako crta krst u ogledalu. Ona je videla đavole. Pričala je da je Fran đavo. Imala je suicidne misli.
Matora: Meni je to davno rekla za Frana. Nije mogla da spava pored njega jer se osećala loše. Videla je neke znakove.

 

 


Elena je u nedelju uveče pokušala da iseče vene, zbog čega je odvezena u Hitnu pomoć.
- Elena se ponašala kao budala. Kao da je sam đavo ušao u nju. Vrištala je, plakala i htela sebi da iseče vene staklom. Onda su je savladali i odvezli. I tamo u bolnici je bio haos. Bežala je, plakala i dozivala boga. Ma kao da je đavo ušao u nju. Onda je uspela da im pobegne. Savladala je one izmorene sestre i pobegla. Scene su bile užasne. Plašimo se šta će s njom da se desi sada kada je sama i kada nema ko da je pazi - kaže izvor Rijalitija.
Prekjuče, u toku dana, produkcija je i zvanično saopštila da je Elena diskvalifikovana:
- Dragi zadrugari, obaveštavamo vas da je Elena diskvalifikovana iz "Zadruge" i da će televizija u skladu sa njenim ugovorom potražiti 50.000 evra. Osim toga, doneli smo odluku da Milica bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Takođe, kažnjene su Anđela i Jovana Matijević zbog olovaka koje su posedovale. Pozdrav Veliki Šef.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zerina pokušala da se ubije!

Zerina Hećo pokušala je sebi da oduzme život, pa se ošišala naćelavo.
Starleta iz Bosne imala je suicidne misli u drugoj sezoni rijalitija. Ona se stalno odvajala od drugih i pokušavala da nađe način da se ubije. Jedne večeri je u naletu ludila uzela mašinicu i obrijala se naćelavo. Ubrzo je publika izglasala da ona ispadne. Zerina je kasnije i priznala da je želela da se ubije jer je bila depresivna.

Atf

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić pila domestos

Miljana Kulić je sebi pokušala da oduzme život u "Zadruzi jedan" tako što je umalo popila domestos.
Ona je imala napad panike, nije imala cigarete, pa je ucenjivala produkciju. Kada je videla da ne reaguju na njene molbe, zgrabila je flašu hemije i htela da popije. Obezbeđenje je uletelo i sprečilo je u tome. Miljana je kasnije rekla da je zaista želela da popije hemiju i da nije bila svesna šta je moglo da joj se desi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading