Sin Olivera Mandića demolirao automobil bivše supruge: Uznemirene komšije ispričale sve!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.11.2020

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darijan Mandić, sin muzičara Olivera Mandića sinoć je demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić.

RepublikaFoto: youtube.com/DarkWoman93
Oliver Mandić

Na snimku koji je osvanuo, vidi se kako Mandić, odranije poznat po agresivnom ponašanju, prilazi automobilu, najpre lomi zadnje staklo, a potom i prozore i šoferšajbnu. U jednom trenutku, opazio je policijski automobil pa se sklonio.

Policajci su se zatim popeli u stan u kojem živi bivša supruga Jelena, ali dok su joj uzimali izjavu, on je otišao u policijski stanicu Novi Beograd, prijavio se i rekao šta je uradio.

Kako saznajemo, Darijan Mandić nije zadržan u policiji, a komšija koji se javio našoj redakciji, ispričao je i kako to zna.

RepublikaFoto: Lav
Oliver Mandić

- Jutros je meni i svim ostalim komšijama zvonio na interfon, bilo je nešto pre 7 sati. To znači da ga nisu zadržali. Komšinicu Jelenu nisam video i nisam razgovarao sa njom, ali znam da od ranije imaju probleme i da je Darijan već dolazio i pravio neprijatne scene - priča komšija za "Blic".

Podsetimo, Darijan (39) je u julu ove godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading