Svi su se sledili kada su saznali za Necin problem: Otkako je u Zadruzi, najmlađi zadrugar NE MOŽE DA SE SETI SVOJIH RODITELJA!

Autor:

Zadruga

10.11.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazić - Neca

Vladimir Tomović je vođa ove nedelje i došlo je vreme da podeli budžete zadrugarima.

Jedan od prvih zadrugara kojima je podelio velike budžete jeste Nenad Lazić - Neca. Tomović je istakao da je tiktoker dobar dečko i da veruje da su roditelji ponosni na njega. Ipak, ubrzo je sa svima podelio tužnu istinu o Neci, zbog je se najmlađi zadrugar rasplakao:

- Poslednji veliki budžet ide Neci, on je predivan momak. Vaspitano je dete, dobar je zadrugar, postaje sve bolji. Ima probleme, ali ja želim da budem tvoj drug. Neca u ovom rijalitiju ne može da se seti likova svojih roditelja, kad zažmuri ne može da se seti likova svojih roditelja, on je dete, ima probleme, treba mu pomoć. Pre i posle svega on je dete i drug moj - rekao je Vladimir.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nenad Lazić Neca

Neca se rasplakao čim je Tomović počeo da priča o njegovom problemu, ali ubrzo se smirio i zamolio svoje cimere da ga ne žale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading