Za razliku od njih tamo, ja bih stvarno žirirala: Slađa Milošević hoće u Zvezde Granda!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.02.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević priznala je da bi bila deo žirija "Zvezda Granda" ukoliko bi se složila sa Sašom Popovićem.

RepublikaFoto: Promo
Slađana Milošević

Rokerka je istakla da je direktor Granda nije kontaktirao, kao i da ne zna kakav je program "Zvezda Granda".

- Svojevremeno sam rekla da ukoliko hoće neko da napravi rokenrol emisiju, da se otvori neki brenč koji će imati pop-rok muziku u njihovoj diskografiji, ja sam voljna da sarađujem. Nijedan ugovor nije napravljen za jednu stvar, tu je uvek više komponenti uključeno - rekla je Slađana i dodala da se ne bi svađala kad bi bila u žiriju.

- Mene to ne zanima. Neću da ulazim u takve varijante. To nije muzičko takmičenje. Ne bih se upuštala u rasprave žirija. Ako bih bila član žirija u "Zvezdama Granda", bila bih zaista neko ko će žirirati, a ne neko ko će od sebe praviti šou. Meni je dosta šoua u životu. Imam neku svoju poziciju u javnosti i meni ne treba više od toga. Ako nešto može da se uradi dobro, ako ja mogu da budem deo toga i ako to ima smisla za mene lično, što da ne, bila bih deo "Zvezda Granda". Sve opcije su otvorene - iskrena je Slađana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Jedna od najpopularnijih pevačica rok muzike na ovim prostorima ima jasan stav i kada je reč o aktuelnim rijaliti programima u Srbiji.

- To više nisu rijalitiji, to su sada laki erotski šou-programi. Ako to narod voli da gleda, šta možemo mi? Samo ne treba promovisati prostakluk i vulgarnost, nisam za to, ali kompomente nečega što jeste normalan život, što da se ne prikaže. Ja nisam toliko konzervativna, pa da smatram da treba reedukovati publiku i iseći neki sadržaj sa televizije. Neka se vidi čitav život, to je moj stav. Neka se vidi lepeza svega onoga u čemu živimo, kako dišemo, jedemo, kako reagujemo, kako se volimo... - rekla je ona.

RepublikaFoto: Promo
Slađana Milošević

Podsetimo, Slađana Miloševićeva i Saša Popović su se sukobili u emisiji "Da, Možda, Ne" davne 2010. godine jer je rok pevačica optužila Popovića da je uzurpirao medijski prostor kada je muzika u pitanju, i da ona godinama nema priliku da svoj novi muzički projekat približi publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading