DANAS JE IN DA SE IDE NA SAHRANE! Jelena Tinska otkrila zbog čega nije ispratila Slađanu Milošević na VEČNI POČINAK, pa ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i balerina priznala zbog čega nije došla na sahranu legendarne pevačice!

DANAS JE IN DA SE IDE NA SAHRANE! Jelena Tinska otkrila zbog čega nije ispratila Slađanu Milošević na VEČNI POČINAK, pa ŠOKIRALA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Legendarna pevačica Slađana Milošević sahranjena je 9. aprila 2024. godine na groblju Lešće u Beogradu. Njena poslednja želja bila je da počiva pored svog oca Milutina Miloševića. Slađana je preminula 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici, nakon kraće bolesti. Mnoge poznate ličnosti došle su da se oproste od Slađane, a svi su primetili da glumica i balerina Jelena Tinska nije došla na sahranu.

Ona je priznala da na sahrane svojih prijatelja ne ide, ali da slavi njihoce rođendane.

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen

Jelena Tinska otkrila zbog čega nije otišla na sahranu Slađane Milošević

- Oh da, verujem da se mnogi pitaju gde je Jelena na sahrani. Pa evo gde je... Ja ne idem na sahrane. Između ostalog, moj deda je jedan od osnivača Ognja, krematorijuma, dakle mi smo Topalovići i mi se svi kremiramo, to je moj pogled na stvar - rekla je Tinska gostujući na "Kurir TV", pa dodala: 

- Ja slavim rođendane onih kojih više nema. Jedem kolače koje su oni voleli i sećam ih sve tako. A ne bih htela da pamtim taj poslednji ružni čin, to je jedno. Drugo, ja ne idem na sahrane iz još jednog razloga. Ja imam moj prijatelja koji obožava da ide na sahrane. On me uvek zove kad neko umre i kaže: "Da li idemo?". Ja kažem, gde idemo? Pa danas je, kaže in da te vide na sahrani?! - istakla je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Tinska je volela Slađaninog brata gorana

Inače, Tinska je svojevremeno bila u ljubavi sa Slađaninim bratom Goranom Miloševićem.

- Ona je bila preteča tog pokreta u muzici. Ja sam bila u ljubavi sa Goranom, njenim bratom. Mi smo se i privatno družili. Ona je stvarno bila jedna takva boja na ovom našem trulom nebu. Imala je veliku borbu da se izbori za sebe takvu kakva je bila, a bila je posebna. Bila je jedinstvena i sa moje tačke gledišta, ovo je jako veliki gubitak. Kada pogledate, dragi moji, u sto godina naših života svi idemo u istom trenutku - rekla je Tinska na dan Slađanine smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading