UMESTO MINUTA ĆUTANJA, MINUT APLAUZA: Ovako su odali poslednju počast legendarnoj Slađani Milošević! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prva dobitnica nagrade Beogradske nedelje mode za doprinos razvoju mode kao umetnosti!

UMESTO MINUTA ĆUTANJA, MINUT APLAUZA: Ovako su odali poslednju počast legendarnoj Slađani Milošević! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je otvoren Hangaru Luke Beograd otvore 53. Perwoll Fashion Week. Na samom početku, osnivač i direktor manifestacije Nenad Radujević pozvao je publiku da minutom aplauza oda počast legendarnoj pevačici Slađani Milošević.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Radujević odao poslednju počast Slađani Milošević

Večeras vas neću moliti za minut ćutanja, jer oko Slađane  nikada nije bila tišina, pored neverovatnog glasa koji je krasio njenu muziku. Ona je bila i buntovnica i aktivistkinja. Borac za novi položaj žena u društvu… rekao bih glasnogovornik naših duša. Za sve nas stidljive kojima je otvarala vidike kreativnog izražavanja. I ja sam ovde večeras ispred velikog broja sledbenika domaće mode zahvaljujući njenoj hrabrosti da nam ukaže i ide putem koji niko nije mogao ni da nasluti. Svi znamo da je bila ispred svog vremena. Zato ću vas zamoliti za minut aplauza, za sve one aplauze koje nije dobila. Zaslužila je, za sve one naše aplauze koje nije čula ili za one koje nismo uspeli da joj uputimo jer smo ostali nemi od uzbuđenja koja nam je priređivala i u muzičkom i u modnom smislu. Dame i gospodo molim vas da minutom aplauza odamo počast Aleksandri Slađani Milošević! – odao je poslednju počast u svom govoru Nenad Radujević, koji je, inače, došao i na njenu sahranu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Minut aplauza za Slađanu Milošević

Ona je prva dobitnica nagrade Beogradske nedelje mode za doprinos razvoju mode kao umetnosti i ne samo to, svojim uticajem na različite generacije koje su stvarale Beogradsku nedelju mode ostaće upamćena kao važan kamen u temeljima ove manifestacije.

Legendarna pevačica Slađana Milošević sahranjena je 9. aprila 2024. godine na groblju Lešće u Beogradu. Njena poslednja želja bila je da počiva pored svog oca Milutina Miloševića. Slađana je preminula 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici, nakon kraće bolesti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading