Nova adresa filijale Komercijalne banke u Kosovskoj Mitrovici

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

27.12.2017

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvarajući novu filijalu Komercijalne banke u Kosovskoj Mitrovici, predsednik UO dr Vladimir Krulj rekao je da je taj objekat uspeh sam po sebi.

RepublikaFoto: Promo foto
Pogled u budućnost: Filijala Komercijalne banke u Kosovskoj Mitrovici

- To je više od same filijale, to je naš pogled u budućnost i iskrenu veru u nas same. Bez takve vere, iskrene i jasne, ne bi bilo uspeha koji je Komercijalna banka postigla u Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori - dodao je Krulj.

Komercijalna banka a. d. Beograd na području Kosova i Metohije posluje već dvadeset godina. Poslovne korake gradila je u teškim i kriznim vremenima, kao i u specifičnom okruženju. Danas Komercijalna banka preko Filijale Kosovska Mitrovica raspolaže mrežom od 9 ekspozitura, od kojih se četiri nalaze na severu Kosova i Metohije, a pet ekspozitura posluje u sredinama južno od reke Ibar, u kojima rade 44 zaposlena.

RepublikaFoto: Promo foto
Presecanje vrpce

U ime Filijale Kosovska Mitrovica gostima se obratio direktor Goran Dželajlija koji je napomenuo da je Filijala apsolutni lider po broju računa klijenata budžetskih korisnika Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i da predstavlja sigurnog partnera u poslovanju, kako u segmentu stanovništva tako i privrede.

- Tome u prilog govori visina dinarske i devizne štednje građana koja u ovom trenutku iznosi više od 55 miliona evra (6,664.587.000 RSD). Raspolažemo bazom od više od 24.000 aktivnih klijenata sa plasmanom ili depozitom, od kojih je 17.000 sa redovnim primanjima, kojima na raspolaganju stoji niz kvalitetnih bankarskih proizvoda i usluga po najvišim bankarskim standardima - dodao je Goran Dželajlija.

RepublikaFoto: Promo foto
Predsednik UO Vladimir Krulj

Novi prostor Filijale i ekspoziture Komercijalne banke nalazi se u Čika Jovinoj ulici 11, u Kosovskoj Mitrovici. Ekspozitura Kosovska Mitrovica raspolaže bazom od 4.700 aktivnih klijenata. Klijentima su na raspolaganju najsavremeniji bankarski proizvodi i usluge, uključujući nove Kombank tekuće račune sa dodatnim proizvodima i uslugama za fizička i pravna lica, elektronsko bankarstvo (eBank i mBank), menjačnica, kao i niz kvalitetnih bankarskih proizvoda i usluga po najvišim bankarskim standardima.

Komercijalna banka je nakon 11 meseci ove godine ostvarila rezultat iz poslovanja od 60 miliona evra, a visina devizne štednje je prešla 1,6 milijardi evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading