Natalija Trik FX oplela po nekadašnjim cimerima iz "Zadruge"! Ubila bih Maju Marković da je moja ćerka: Poručujem njenoj majci da spremi jednu motku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Ibrahimov, lepša polovina sastava Trik FX i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", pomno prati dešavanja na najpoznatijem imanju u regionu i samo za naš Rijaliti rešila je da prokomentariše aktuelne zadrugare.

RepublikaFoto: youtube.com

Iako je već ranije imala iskustva s rijalitijima, kaže da je projekat "Zadruga" za nju bio nešto nestvarno i neponovljivo. Ipak, Natalija se više ne bi vraćala unutar Bele kuće, možda samo kao zabavljač na žurkama. Kaže da pomno prati sve što se dešava i ima mišljenje o svemu i svakome.

Za početak se odmah dotakla teme Maje Marković, koja je šokirala snimkom na kome moli tadašnjeg verenika da je kresne pred njenim maloletnim sinom, koji se tu igrao.

Zola ne voli Miljanu i nikada je nije voleo, ali mu je bilo lepo pored nje. Bio je ušuškan, imao je novca

Da li misliš da je Jovica plasirao kompromitujuće snimke da bi se osvetio Maji?

- Iskreno, ja mislim da Jovica ne bi to radio, slao snimke, koliko sam pročitala, piše da je telefon kod njegove sestre, ali mi žene volimo da se svetimo, a to je tako jedno lepo, milo lice, nikad ne bih rekla.
 
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Šta bi da imaš ćerku poput Maje Marković?
- Ja mogu da kažem, hvala ti, bože, što imam muško dete. Da je moje dete, takve bi batine dobila, pa ne bi znala šta je snašlo! Ma ubila bih je, bre. Za nju je samo motka kada izađe i to sada kažem njenoj majci. To je sramota kakve nema. Blam za sve njene. Prvo onaj snimak gde je omamljena, pa onda sad ovaj gde se dete igra, a onda traži onu stvar.
Koji snimak ti je gori?
- Definitivno ovaj gde se čuje njen maleni sinčić. Onaj prvi može da se navede pod zezanje. Ali drugi je strava i užas. Monstruozno je da Maja nema osećaj da je dete tu. Ona drpa muškarca i moli za seks pred sinom. Daleko bilo! Da li je svesna da socijalno sada može da joj oduzme sina? To su gnusne stvari!

 Meni se veoma dopadaju Rialda i Kenan. On je onako smiren poput mog Sanija

Da li je ona najomraženija među ljudima?

- Kako, bre, nije. Prvo to što je uradila tom dečku u tom momentu kada ga je osramotila dok je bio na aparatima posle udesa. Ja se osećam odvratno, to je takav gnusan čin, a onda kada sam videla šta je radila dok su bili u vezi, sramota. Ta žena ne zna gde udara. Majke mi. I žao mi je i ubila bih je.
Foto: Instagram/printscreen
Tara Simov

A šta ćemo sa skandalom Tare Simov?
- Ma Maja i ta gluma, kao neko nevinašce, a velika većina je takva, budi to što jesi. Ja Taru ne gotivim, ali ona je lujka, takva je i kakva je. Kod nje nema pardona. Ona saspe sve u lice, pa kud puklo da puklo.
Da možeš da biraš, da li bi ti ćerka bila Maja Marković ili Maja Marinković?
- Ne mogu! Moj Sani bi pre izabrao Maju Marinković, pa ajde da se složim s njim. Za nju se zna da je lujka, ali vidi se da joj je Taki ozbiljan čovek. Mogu misliti kako je njemu kad sve to gleda i proživljava. Kako mu je kada se kao biznismen vidi s poslovnim saradnicima. Ali ona nema decu, može da radi šta hoće.

 

Ko je unutra, po tebi, najlepši par?
- Veoma mi se dopadaju Rialda i Kenan. On je onako smiren poput mog Sanija. Sve drži pod kontrolom. Ona je opasnica, lepa je, žustra i talentovana. Gde ćeš lepše u jednoj ženi sve to. Zna šta radi. Drži sve pod kontrolom. Oni su super. Nisu usiljeni. Vole se za sebe. Maze se, grle se. Kod njih nismo videli vulgarne scene.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar i Miljana

Kako komentarišeš odnos Zole i Miljane?
- Zola ne voli Miljanu i nikad je nije voleo, ali mu je bilo lepo pored nje. Bio je ušuškan, imao je novca. Imao je pažnju medija. Na kraju, imao je i njenu ljubav. I sve to za džabe. Ipak, ona ume da bude naporna. Verujem da više nije mogao da izdrži. Osetio se kao jedinka i sada je spreman da igra rijaliti bez nje.
Da li će ona pući ako se ne pomire?
- Miljana teško doživljava njegovo odbijanje. Vidim da pati, da bi dušu dala da opet budu zajedno. Žao mi je Marije jer se žena razbolela od svega. Čula sam kad Miljana priča Zoli da je Marija loše i da ne zna kako će da preživi ako se pomire. Miljani želim da sledeći momak bude neko ko će zaista da je voli, bez loših namera.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Lepi Mića je samoživ!


Ko je, po tebi, najbezobraznija osoba u "Zadruzi"?
- Pa to je definitivno Lepi Mića, tu nema konkurencije. On nema pardona čovek. Kada je Sani bio vođa, upadao mu je u hotel i budio ga, bez razloga. Ja sam ga držala da mu ne kaže svašta. Malo je falilo da Sani skoči na Miću fizički da ga samelje, ja sam ga zaustavila. On je samoživ čovek.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kijina mama Nadica je moj favorit!


Ko je korektan i ima ispravne stavove?
- Dopada mi se kako mama Nadica sve posmatra i komentariše. Simpa mi je kada se prepucava s Rialdom. To baš volim da gledam. Slatka je i ima ispravne stavove. Vredna ženica, žena iz naroda. Zaista puna super energije. Volela bih da Nadica ostane što duže, ali s obzirom na to da je miljenica publike, znam da hoće.


 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tara koristi Ša da izbije u prvi plan!


Ko je, po tebi, najveći glumac?
- Kolju se, ali Tara Simov bez konkurencije. Sve ono što ona radi sa Ša je čista gluma i fingiranje. Kakva zaljubljenost. Devojka je svesna da mora da ima priču u rijalitiju. Videla je da preljube prolaze, pa je krenula da igra na tu kartu. Mala, slatka i ne zna šta radi. Videli smo na snimcima kako i šta Tara radi. Ona je bila neshvaćena i odbačena kao tinejdžerka. Oni snimci govore da je od užasnih stvari mislila da su kul.


 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Zadruga

Fran i Paula foliraju raskide!


Šta kažeš na stalne raskide i mirenja Frana Pujasa i Paule Hublin?
- Ma koga oni pokušavaju da zeznu? Došli i dogovorili se da rade sve i svašta. Lepe pare će da zarade i onda će da uživaju. Njima je sve to posao. Oni ne uzimaju za zlo ako ona spava s nekim jer to je sve u sklopu uloge koju imaju u "Zadruzi". Mala je opasna, zavrtela bi dva oka u glavi. Fran je simpa, drugačiji je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading