NIKOLA ISPAO PA RAZVEZAO JEZIK: Saznajte sve tajne Bele kuće, a evo kakvu mračnu prošlost krije ovaj učesnik!

Autor:

Zadruga

08.02.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Đorđević

Jovana Ljubisavljević i Nikola Đorđević našli su se u duelu, gde je Jovana pobedila i njoj će biti duplirani glasovi.

Sve je iznenadilo što je Nikola imao samo 16 odsto glasova i napustio je rijaliti.

- Nisam želeo da ulazim u konflikt, jer sam mislio da ću odreagovati ishitreno, kao i onda sa Sandrom. Da je muško, svašta bi se desilo i tada... Jovana je super devojka, mi smo se i van upoznali, sigurno ćemo se družiti kad izađemo. Ja smatram da su glupi svi koji su to isto meni govorili. Polovina tamo živi još sa roditeljima, neko ko je bolji od mene nikada neće komentarisati nekoga, jer ih ja ne bih ni zanimao u tom slučaju. Očigledno sam im smetao, i ja se iskompleksiran kada je neko bolji od mene - rekao je Nikola.

 

- Bilo je dosta devojaka na početku, kao i svakog novog, odmah su sve dočekale. Nijedna mi se nije dopala, iskreno. Jovana je jedini profil devojke sa kojim bih mogao biti, ali je ona bila zauzeta. Sa Danijelom nisam imao nikakav kontakt otkad je pao drugu godinu. Posle sam samo video neke prepiske devojaka u kojima su ga ismevale - završio je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading