(FOTO) POSLE JEZIVIH UVREDA, HISTERIJA I PSOVKI SA RODITELJIMA U ZADRUZI: Luna Đogani otkrila da sada razume Anabelu!

Autor:

Zabava

29.06.2021

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali da čuju!

RepublikaFoto: RTV PINK printscreen
Luna

Novopečena mama Luna Đogani u emisiji ,,Amidži šou" progovorila je o majčinstvu i kako se oseća sada u potpuno novoj ulozi.

Poznato je da je Luna imala problematične odnose sa majkom Anabelom Atijas, te su tokom rijalitija Zadruga imali žestoke reči, kletve, uvrede, čak i histerične napade. Voditelj Ognjen upitao je Lunu da li iz ovog ugla sada razume njenu majku koja je bila i više nego požrtvovana za nju tokom rijalitija.


- Sad razumem tek majku, kada sam doživela sve ovo, šta, kako i gde! Apsolutno ne može da se opiše, drago mi je da sam uživala ovako i hvala Bogu - rekla je Luna.

Podsetimo, Anabela se borila da Luna ostavi Marka Miljkovića, koji je nekoliko puta imao sa Đoganijevom jezive scene.

RepublikaFoto: RTV PINK printscreen
Luna i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojana

31.07.2021 09:17

Sve jezive scene koje je Marko imao sa Lunom i Anabelom su one same izazvale, sve jezive scene koje je Luna imala sa Anabelom je izazvala Anabela, Anabela je najjezivija osoba koja se pojavila u rijalitiju, drska i bezobrazna kad nije po njenom, ona se nije borila za kćerku, već protiv kćerke, koja je želela da ostane sa svojim tadašnjim dečkom, a sadašnjim mužem.