(VIDEO) TAKI PUKAO 3000 EVRA ZA SILIKONE BIVŠE ZADRUGARKE? Uhvaćen u društvu zgodne plavuše, a ona mu je radila OVO!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.06.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uložio novac u grudi bivše zadrugarke?

Foto: Privatna arhiva
Taki Marinković

Otac Maje Marinković Taki Marinković poznat je kao čovek koji se uvek nalazi u društvu lepih, mladih i atraktivnih devojaka. Taki ne zna za godine, a u noćnom životu se uvek provede za sve pare.

Tako je bilo i ovaj put, osim što je Taki pukao 3000 evra i to je uložio u silikone bivše zadrugarke i pevačice Miroslave Mime Živković. Podsetimo, Mima se pojavila u muzičkom takmičenju ,,Pinkove zvezde", nakon čega je ušla u Zadrugu 3 i sa Takijevom ćerkom bila u odličnim odnosima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mima i Taki

Mi smo saznali da je Taki bio na jednoj lovačkoj priredbi, na kojoj je goste zabavljala baš bivše zadrugarka, a tom prilikom samo je od Majinog oca dobila 3000 evra. 

Oni su to ovekovečili fotografijama i snimcima, a mi smo došli u posed istih, a saznali smo i da je Taki sve pare dao zbog numere koju je naručio za jednu devojku sa inicijalima N. M. . Ostaje nam da vidimo da li će Mima iskoristiti ovaj novac za ugradnju silikonskih grudi, budući da se iste kreću u toj ceni ili je čeka neki novi projekat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

30.06.2021 04:47

Obrazovani ljudi u ovoj zemlji sa regularnim diplomama jedva sastavljaju kraj sa krajem, a ovaj marginalac pun love. Kupuje silikone sljamu kao da je lilihip. Sta rade nadlezne sluzbe? Odakle ovome tolike pare? Usput mogao bi i on kod plasticara da mu preprave lice da lici na cerku.