NIKOLINA PIŠEK PRODAJE PIŠTOLJ: Otkriveno da voditeljka ima oružje!

Autor:

Zabava

06.03.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Nikolina Pišek nedavno je imala trovanje ugljen-monokosidom u svojoj kući, a sa njom je bila i njena ćerka Una. Njih dve su nakon toga hospitalizovane, a voditeljka je nakon toga odlučila da mlao promeni stil života.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek nosi pištolj...

Međutim, sadaje otkrila da će poprilično promeniti život te priznala da ima pištolj koji želi da proda, kao ida  se seli u Švedsku:

- Pakujem se za Švedsku, majke mi. I prodajem pištolj kao nov, jednom korišćen. Fotografija ne odaje trenutno stanje, snimana je u mrvicu srećnijim, suncem okupanim okolnostima- napisala je Nikolina.

Njeni pratioci su bili šokirani činjenicom da voditeljka poseduje vatreno oružje, ali ma je ipak bilo interesantnije što se seli u Švedsku. 

Nikolina koja se nedavno otrovala, otkrila je i da su joj pluća nakon ovoga znatno oštećena:

- Sada imam smetnje u disanju, malo sam kratkog daha... Na rendgenu su mi rekli da imam promenu na plućima, da su mi pluća znatno starija od moje dobi. Sad se mora videti da li je to nešto što se može iščistiti prirodnim putem - istakla je Pišek-Ristović.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

06.03.2021 15:10

Nikolina Pišek prodaje piš. . . ?