SVE VEĆI HAOS: Teške muke Nikoline Pišek u novoj luksuznoj vili! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka se požalila pratiocima na Instagramu!

SVE VEĆI HAOS: Teške muke Nikoline Pišek u novoj luksuznoj vili! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Lepa voditeljka Nikolina Pišek vrlo je aktivna na društvenim mrežama i redovno obaveštava svoje pratioce o izgradnji svoje nove luksuzne vile. U svojim najnovijim Instagram objavama otkrila je da se, kako je rekla, "Dan D" ppribližava, ali da se ona oseća kao da se haos samo povećava.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nikoline Pišek

- Dan D se bliži. Iako se meni čini da je haos sve veći i veći - napisala je ona uz video sa zvukom kosilice i dodala:

- Džungla - dopisala je preko objave sa zelenilom.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nikoline Pišek

Skoro mesec dana ranije, Pišekova je izrazila frustraciju zbog trajnih građevinskih radova u svojoj kući, što je izazvalo veliku podršku njenih pratioca.

- Jedva čekam da se uselimo, a to bi trebalo da se desi za oko mesec dana. Po mom iskustvu, baš pre useljenja, sve izgleda najgore - napisala je tada ona, a zatim  detaljno opisala trenutno stanje izgradnje, uključujući radove na terasi zbog kiše, probleme sa vodovodom, kašnjenje u instalaciji električnih instalacija, curenje sifona na plafonu, očekivanje isporuke vrata i instalaciju kuhinje.

Upkos izazovima, Nikolina je izrazila zahvalnost svom posvećenom timu, priznajući neizbežne uspone i padove na putu ka ostvarenju svog cilja.

- Imam najbolji tim na svetu, iako ne plačem u očaju, onda se smejem s njima. Sve ovo su radosti puta ka cilju, sa dosta turbulencija i skretanja, uglavnom van asfalta, a prema kraju, glatka vožnja u petoj brzini. Mi smo najbolji, i stići ćemo tamo! - zaključila je, pozivajući svoje pratioce da podele svoja iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

16.04.2024 15:45

Pravda za Nikolinu.