ALEN UDARIO NA KOLEGE KOJI SE RAZVODE I PLJUJU PO PORODICI: Ružna stvar, ja sa svojom ljubavi UŽIVAM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač objavio dirljivi snimak sa suprugom!

ALEN UDARIO NA KOLEGE KOJI SE RAZVODE I PLJUJU PO PORODICI: Ružna stvar, ja sa svojom ljubavi UŽIVAM! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Popularni pevač Alen Islamović raznežio je svoje pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk poslednjim snimkom, na kom uživa sa svojom suprugom. U jeku priča o razvodu njegovih kolega, Alen je odlučio da pokaže koliko voli svoju suprugu, a onda je potkačio kolege koje udaraju na porodicu.

- Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i decu. Ružna stvar - istakao je Alen.

Ja sa svojom ljubavi uživam nisam kao neki koji pljuju i porodicu i djecu ružna stvar . Posted by ALEN Islamovic official fan site on Saturday, April 13, 2024

Mnogi su pozdravili ovaj potez pevača, a bilo je i onih koji su udarili na njega.

- Sve je ovo lepo. Ali samo ona zna kako je bilo pre 20 godina. Kad ti koji su svirali, pevali i svašta im je bilo pri ruci, nisu nešto marili za svojim ženama. Čim omatore sete se i mnogo vole šatro svoje žene - glasio je komentar jednog korisnika.

Inače, Islamović je u ispovesti za Republiku pričao u vremenu o Bijelom dugmetu.

- To vreme dolaska u Dugme je nešto specifično, tad su oni bili top-bend u regionu, prodavali mnogo ploča, uvek su njihovi koncerti bili krcati, naravno da imponuje kad vas pozovu u takav bend, kao nekom fubaleru da ga zovu da ide u Mančester junajted ili Bajern. Zahvalan sam Bregoviću mnogo do danas. Ja do dolaska u Dugme nisam imao nekih novaca da bih mogao investirati ili ulagati, to je bilo životarenje dotad. On mi je rekao da će Dugme zaraditi velike pare i da te pare uložim u nešto da kupim kafić. Rekao mi je: "Obrni te pare, uradi nešto, nemoj biti ko ovi moji", ja ga pitam koji tvoji, on kaže: "Pa svi oko mene, ništa nemaju, sve su potrošili na gluposti, putujući po Tajvanu, Indiji, Kini, bezveze. Bolje da su kupili kuću, ugostiteljski objekat, nešto. Nemoj ti tako uraditi." Ja svakako nisam bio ni takav tip, ja sam drugačiji. Odličan savet mi je dao, tako da, čim sam neke pare skupio, kupio sam kafić, oženio sam se u Dugmetu, dobio ćerku u Dugmetu, otvorio kafić, obezbedio sve, dobio neku garanciju za život da pored muzike imam nešto - priznao je Alen.

Republika

Foto: Republika

Ispovest Alena Islamovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading