EKSTRA NENA OPLELA PO LEPOJ BRENI! Nakon izjave koleginice da je imala intimne odnose u kolima, Snežana obrazložila da je sve stvar vaspitanja!

Autor:

Zabava

15.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada čujem da neko loše govori o bivšem partneru, ružno, to ružno govori o njima.

EKSTRA NENA OPLELA PO LEPOJ BRENI! Nakon izjave koleginice da je imala intimne odnose u kolima, Snežana obrazložila da je sve stvar vaspitanja!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Snežana Berić, svima poznatija kao Ekstra Nena, kaže da nikada o intimi ne bi pričala javno poput koleginice Lepe Brene koja je rekla da je imala intimne odnose u kolima, jer su je od malih nogu učili da bude dostojanstvena. Pevačica je u ispovesti za Republiku ispričala kojim kodeksima se godinama vodi na estradi, ali i u životu, a otkrila nam je i da je pobornik toga da žena prirodno stari, bez potrebe da stalno ide na estetske zahvate i plastičnu hirurgiju.


- Gledam na moju profesiju s velikim osećajem ljubavi i dostojanstva. Tako se i predstavljam. Iz takve porodice i dolazim, moja pokojna majka je Crnogorka i kod nas je kodeks i genetsko nasleđe da se o stvarima iz porodice ili intimnim stvarima ne priča u javnosti. Ako se do sada nisam pojavljivala u medijima i na početku karijere s tako golicljivim stvarima, zašto bi mi to trebalo u ovim zrelim, umetničkim godinama? Kada čujem da neko loše govori o bivšem partneru, ružno, to ružno govori o njima. Svako je kovač svoje sreće i svako piše svojim rukopisom. Mogu samo o sebi da pričam, ali kada ti nešto izgovoriš, to je tvoja lična karta, pa ti pazi o čemu pričaš - objašnjava pevačica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ekstra Nena

 


Kako se često polemiše o tome da li se Nena podvrgla nekim estetskim zahvatima, s obzirom na to da izgleda vrlo lepo i mladoliko za svoje godine, rešila je da stavi tačku na spekulacije, te je sve demantovala.


- Ne bih kvarila na sebi što je bog napravio. Ako postoje neke prirodne, ležerne stvari, kao što je hodanje, šetnje, pilates, umerena hrana, to mi je u redu... Nisam ni ja uvek umerena, imam izlete, ali se brzo vratim jer nema potrebe da izazivam sudbinu. Hoću da budem to što jesam. Ako ti želiš da budeš neko drugi, stavljaj na sebe šta god želiš.

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

 

Pitanje je kako će izgledati kada dođe u moje, najlepše godine. Svako ima pravo da radi na sebi šta želi, rekla je pevačica, pa se dotakla i penzije:


- Godine prolaze, ali živim u trenutku. Penzija je samo figurativna stvar. Formalna, koju potpišete u nekom dobu. Ima dosta mladih ljudi koji izgledaju kao da su u penziji. To ne priznajem. Dok gori u meni žar i plamen, želim da budem na sceni. Naravno, uz jedan dobar ukus. Pogledaš se u ogledalo, čuješ svoj glas. Mora čovek da zna kad je dosta s interpretacijama. Neko uspe u tome, a neko ne.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading