DAJE KUĆU ZA POLOVAN AUTO! Evo koliko NADA traži za plac od 10 ari sa pogledom na planinu

Autor:

Vesti

15.04.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz naglasak na pogodnosti za izgradnju vikendice, Nada ističe da je ova lokacija idealna za sve ljubitelje prirode i prelepih pejzaža.

DAJE KUĆU ZA POLOVAN AUTO!  Evo koliko NADA traži za plac od 10 ari sa pogledom na planinu

Foto: Shutterstock, youtube/printscreen

Ministarstvo turizma i omladine Srbije raspisalo je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu sredstava podsticaja za razvoj seoskog turizma. Ova inicijativa je naišla na veliko interesovanje, a u skladu sa tim, pojavio se i jedan interesantan oglas u vezi sa potencijalnom lokacijom za razvoj seoskog turizma.

Pogled na Rtanj - Privlačna ponuda u selu Rujište

Nada, koja je objavila oglas na popularnoj grupi za izdavanje i prodaju nekretnina na društvenoj mreži Fejsbuk, nudi plac od oko 10 ari u selu Rujište, opština Boljevac. Ova parcela se ističe svojom lokacijom pored samog puta, sa spektakularnim pogledom na planinu Rtanj.

Pogodno za vikendicu sa prelepim pogledom

Uz naglasak na pogodnosti za izgradnju vikendice, Nada ističe da je ova lokacija idealna za sve ljubitelje prirode i prelepih pejzaža. Interesantno je to što je cena ovog placa 5.500 evra, ali postoji mogućnost zamene za automobil do vrednosti od 2.500 evra, uz doplatu od 3.000 evra u kešu.

Rtanj - Popularna turistička destinacija

Rtanj je već godinama popularna destinacija, privlačeći sve veći broj turista svojom netaknutom prirodom i zanimljivim legendama. Ova planina je postala omiljeno mesto za planinarenje i istraživanje, te nije iznenađujuće što se interesovanje za nekretnine sa pogledom na Rtanj povećava iz godine u godinu.

Uzimajući u obzir prirodne lepote i turistički potencijal Rtanja, ponuda Nade za plac u selu Rujište predstavlja izuzetnu priliku za razvoj seoskog turizma. S obzirom na blizinu popularne planine, ova lokacija može privući veliki broj posetilaca zainteresovanih za odmor u prirodi i istraživanje netaknute planinske lepote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading