DEVOJČICA (3) NAKON STRAVIČNE NESREĆE U STRAHU: Posle nezgode kada je automobil "pokosio" dete, stanari Zemunskih kapija veoma uznemireni!

Autor:

Hronika

12.04.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Zemunskim kapijama.

DEVOJČICA (3) NAKON STRAVIČNE NESREĆE U STRAHU: Posle nezgode kada je automobil "pokosio" dete, stanari Zemunskih kapija veoma uznemireni!

Foto: RINA

U sredu oko 20 časova, stanovnici Zemunskih kapija bili su svedoci teške saobraćajne nesreće u kojoj je automobil "pokosio" trogodišnju devojčicu i vukao je nekoliko metara. Nesreća je izazvala uznemirenje među lokalnim stanovnicima, posebno zbog činjenice da ovo nije prvi put da se na istom mestu događaju nezgode i da pešaci stradaju.

Teške povrede devojčice

Devojčica je pretrpela teške povrede na licu i bradi, kao i najmanje 10 kopči, ali je srećom izbegla životno ugrožavajuće povrede. Nakon što je puštena iz bolnice, i dalje je u velikom strahu i svakodnevno mora da ide na previjanje.

Uznemirujući snimak nesreće

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nesreće na kojem se jasno vidi kako je automobil udario devojčicu dok je prelazila put sa roditeljima i bratom. Snimak je dodatno uznemirio građane koji su postali svesni ozbiljnosti situacije.

Reakcija roditelja i komšija

Nesrećni roditelji su odmah pritrčali da spasu svoje dete, a komšije su pritekle u pomoć, pridržavajući majku kojoj je pozlilo nakon uznemirujućeg događaja.

Stanovnici Zemunskih kapija ističu da su prethodno izražavali zabrinutost zbog nedostatka adekvatne bezbednosti ulice, a ova nesreća je samo potvrdila njihove strahove.

- Strahovali smo da će se ovako nešto dogoditi - kaže jedan komšija. - Većina vozača svoje automobile parkiraju na ulici, koja je dvosmerna, a sve je nepregledno. Kod mesta gde se nesreća dogodila je dečji parkić, koji je uvek pun mališana, koji su uglavnom pod budnim okom roditelja. Igraju se u parku, trče, ali dovoljan je sekund da neko istrči na ulicu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading