TRAGEDIJA! UBIJEN FUDBALER! Lopovi mu ukrali automobil i novac, pa PUCALI U GRUDI!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti!

TRAGEDIJA! UBIJEN FUDBALER! Lopovi mu ukrali automobil i novac, pa PUCALI U GRUDI!

Foto: www.profimedia.rs

Luk

Luk Flers, fudbaler iz Južne Afrike, ubijen je tokom krađe njegovog automobila na benzinskoj pumpi u Johanesburgu, saopštio je njegov tim Kajzer Čifs.

Imao je samo 24 godine.

- Sa ogromnom tugom objavljujemo da je igrač Kazjer Čifsa Luk Flers tragično izgubio život sinoć tokom pokušaja krađe njegovog vozila u Johanesburgu - objavio je klub na društvenim mrežama.

Kako je saopštila policija, fudbaler koji je bio deo nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Tokiju, čekao je u svom automobilu da bude uslužen kada su ga napala dva naoružana muškarca.

- Osumnjičeni su mu pretili pištoljem i naterali ga da izađe iz vozila, pre nego što su ga upucali u gornji deo tela. Jedan od osumnjičenih je otišao u vozilu žrtve, a za njim i njegov saučesnik - rekao je portparol policije.

Fudbaler je proglašen mrtvim po prijemu u bolnicu, a policija je saopštila da je pokrenula istragu za osumnjičenima, koji su mu oteli i novac.

Flurs je rođen u Kejptaunu 2000. godine, karijeru je krenuo u Ubuntuu, da bi narednih pet godina nastušao za ekipu Supersporta. Od 2023. je bio član Kajzer Čifsa, za koji je odigrao samo dva meča. Sve utakmice narednog kola tamošnjeg prvenstva će početi minutom ćutanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading