TUGA! UMRO U 46. GODINI! Afrika opakuje poznatog FUDBALERA!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je bogatu karijeru.

TUGA! UMRO U 46. GODINI! Afrika opakuje poznatog FUDBALERA!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nedavno je preminuo nekadašnji reprezentativac Južne Afrike, Sifive Mhonza, u 46. godini. Mhonza je bio poznat po svojoj bogatoj karijeri u domaćim klubovima, a posebno po uspesima koje je postigao kao član tima Kajzer Čifsa.

Mhonza je tokom svoje karijere igrao za brojne klubove u Južnoj Africi, ali je najveće uspehe postigao u dresu Kajzer Čifsa. Za ovaj tim osvojio je titulu u periodu od tri godine, što mu je donelo i poziv u nacionalnu reprezentaciju. Iako nije imao priliku da nastupa u Evropi, Mhonza je ostavio dubok trag u južnoafričkom fudbalu.

 

 


Mhonza je za nacionalni tim odigrao sedam utakmica, pokazujući svoje kvalitete i doprinos timu. Iako nije imao priliku da nastupa u inostranstvu, Mhonza je stekao svetsku slavu zahvaljujući svom neobičnom imenu i igrama u domaćem prvenstvu.

Iako su vesti o Mhonzinoj smrti potresle fudbalski svet, uzrok njegovog preuranjenog odlaska još uvek nije saopšten javnosti. Ostaje da se sazna više detalja o ovom tužnom događaju.

Sifive Mhonza će zauvek ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih fudbalera Južne Afrike, čiji je životni put prekinut prerano.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading