IMPRESIVNA PARTIJA SVIH IGRAČA: Tim iz Jasenova je proleće otvorio "zlata vrednim" trijumfom!

Autor:

Sport

05.03.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kada su gosti imali šansu, tu je bio raspoloženi Dragutinović da sačuva svoju mrežu.

IMPRESIVNA PARTIJA SVIH IGRAČA: Tim iz Jasenova je proleće otvorio "zlata vrednim" trijumfom!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 16. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostila je sastav Župe iz Aleksandrovca, domaći tim je u ovaj duel ušao sa 12. pozicije, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Odlično se tim iz Jasenova pojačao tokom zimske pauze, jako bitna polusezona je ispred njih, i to su shvatili i navijači, kojih je na ovom susretu bili oko 200. Lopta je uglavom bila u posedu Orlova, prilika je bilo pred golom Župe, ali lopta nije htela u mrežu.

Na isteku 13. minuta nakon kornera najbolje se u kaznenom prostoru gostiju snašao Stefan Gojković, koji je glavom smestio loptu u mrežu rivala, 1:0 za Orlove. 

Rano vođstvo je dodatno motivisalo domaćina koji je nastavio sa ofanzivnim naletima, i nakon jednog takvog napravljen je prekršaj u kaznenom prostoru Župe koji je rezultirao jedanaestercem. Siguran "sa kreča" bio je Milo Mićunović, 2:0.

Za vreme desetominutne pauze izvršene su dve izmene u gostujućem timu, igra nije bila nalik onoj koja je prikazana tokom prvog dela sezone, pa je trener Jovanović odlučio da promeni određene igrače. 

Tokom drugog poluvremena gosti su pokušali nešto drugačijom postavkom da napadnu rivala, ali su fudbaleri tima iz Jasenova odlično odgovorili. Ekipa iz Aleksandrovca je bila ofanzivnija, stvarala je šanse, ali je golman Dragutinović, koji je zimski novajlija, odlično u par navrata reagovao.

Nakon polukontre, na isteku 81. minuta Mićunović je svojim drugim golom u velikoj meri rešio pitanje pobednika. Samo par minuta kasnije rezervista Nikola Đurić postavio je konačnih 4:0 u korist Orlova. 

Imali su gosti igru tokom drugih 45 minuta, mogli su u par navrata da stignu do samo jednog gola zaostatka, ali su domaći to odbili, i na kraju su uspeli da prelome utakmicu u svoju korist.

Orlovi (Jasenovo) - Župa (Aleksandrovac) 4:0 (2:0)

Orlovi: Dragutinović, Vojinović, Živić, Gojković, L. Pavlović (od 39' Goljović), Popović, Mićunović, Mihajlović (od 62' Jovanović), Lazić (od 49' Đurić), Vukajlović, M. Pavlović

Župa: Blagojević, Stepić (od 61' Mijatović), Bašić (od 46' Andrejić), Stepić, Stojadinović (od 82' Stojaković), jevtić, Zdravić, Đorđević, Atanacković (od 46' Sekulović), Blagojević, Milojević

Ovim trijumfom Orlovi su napredovali za jedno mesto na tabeli, i u odličnom raspoloženju gostuju sledećeg vikenda Levaču iz Rekovca, dok Župa dočekuje Vinogradar iz Zleginja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading