SLEDEĆA STANICA AFRIKA: Petković novi selektor!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak preuzeo Alžir.

SLEDEĆA STANICA AFRIKA: Petković novi selektor!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski savez Alžira nedavno je saopštio da je Vladimir Petković imenovan za novog selektora njihove reprezentacije, preuzimajući mesto koje je prethodno držao Đamel Belmadi. Belmadi je dobio otkaz u januaru nakon neuspeha reprezentacije na Kupu afričkih nacija.

Vladimir Petković, rođen u Sarajevu, već ima značajno iskustvo na trenerskoj poziciji. Od 2014. do 2021. godine, Petković je bio na čelu nacionalnog tima Švajcarske, a nakon toga je preuzeo francuski klub Bordo, gde je proveo godinu dana pre nego što je dobio otkaz u februaru 2022. Takođe, Petković je imao priliku da radi sa brojnim klubovima kao što su Lacio, Samsunspor, Jang bojs, Sion, Belincona i Lugano.

Novi selektor se očekuje da stigne u Alžir ove nedelje, a već u ponedeljak će održati konferenciju za medije na kojoj će imati priliku da predstavi svoje planove i viziju za reprezentaciju Alžira. Sa velikim iskustvom iza sebe, Petković će imati priliku da prenese svoje znanje i iskustvo na igrače, te da ih inspiriše da postignu što bolje rezultate u budućim takmičenjima.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, kako u Alžiru, tako i u fudbalskim krugovima širom sveta. Nakon neuspeha na Kupu afričkih nacija, očekivanja su visoka da će Petković doneti novu energiju i pozitivne promene u reprezentaciju Alžira. Sa svojim bogatim trenerskim iskustvom, očekuje se da će Petković doneti nove ideje i strategije koje će pomoći reprezentaciji Alžira da ostvari uspehe u budućnosti. Sa nestrpljenjem se očekuje njegov dolazak i početak rada sa timom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading