OGLASIO SE ŠERIF: Napadač Zvezde progovorio o odnosu sa trenerom Milojevićem!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endijae polusezonu otvorio sa dva gola.

OGLASIO SE ŠERIF: Napadač Zvezde progovorio o odnosu sa trenerom Milojevićem!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Šerif Endijae efikasniji je od dolaska Vladana Milojevića na trenersku klupu.

On je postigao golove na dve uzastopne utakmice Superlige Srbije i tvrdi da mu se vratilo samopouzdanje.

Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova - rekao je Endijae.

Prvak u derbiju kola za vikend gostuje drugoplasiranom iz prošle sezone - TSC.

Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu - završio je Endijae.

Nakon 22 odigrana, crveno-beli zaostaju bod za vodećim Partizanom koji je sakupio 56.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading