SPREČAVALA SAM GA DA VOZI PIJAN! Andreana Čekić prepričala kako izgleda provod sa Darkom Lazićem! Ovo će vas šokirati!

Autor:

Zabava

29.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta o pevaču niste znali!

SPREČAVALA SAM GA DA VOZI PIJAN! Andreana Čekić prepričala kako izgleda provod sa Darkom Lazićem! Ovo će vas šokirati!

Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić kaže da je Darka Lazića svojevremeno terala da ne seda za volan kad se vraćaju iz provoda iz kafane, iako je on insistirao na tome da idu njegovim automobilom. Ona je objasnila da su joj to bile stresne situacije jer pevača nije mogla da natera da bezbedno stignu kući.

- Sa Darkom je provod zagarantovan čak i kad odete na ručak. Ovako, sa njim je rizični ići u kafane jer on je ranije uvek mislio da ume da vozi! Terala sam ga da zovemo taksi, onda tu počne rasprava i samo se posvađamo. Čovek uvek misli da može da sedne za volan, a zapravo ne vidi gde je levo! Uvek ga teram da nas neko vozi, što se mene tiče, tu je uvek taksi, ne dolazi u obzir da neko vozi pijan. Od toga se ježim - rekla je folkerka za medije. 

Podsćamo, Andreana je pričala da je i ona agresivna kad popije rakiju.

Foto: printscreen/RTV PINK

Darko Lazić

 

Kada popijem mene alkohol tera na pesmu, na 'neću kući', a ako popijem rakiju onda me tara na karate, zato je i ne pijem. Treba čovek da zna za meru, za granicu. Drugo, nama pevačica je posao takav da moramo druge da uveseljavamo čak i kad nam možda nije do pesme. Dešavalo se da puna problema odem da radim, ali ljudi koji slušaju moje pesme ne smeju da osete da ja imam neki problem ili da sam neraspoložena. Moje je da zabavim ljude, za sve pare i po svaku cenu - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading