ISPLIVALA FOTKA! Evo kako izgleda STOPALO Zvezdinog fudbalera posle OPERACIJE! (FOTO)

Autor:

Sport

28.02.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurški zahvat protekao je uspešno.

ISPLIVALA FOTKA! Evo kako izgleda STOPALO Zvezdinog fudbalera posle OPERACIJE! (FOTO)

Foto: Starsport

Već smo pisali da je trener Crvene zvezde Vladan Milojević do kraja sezone ostao bez Miloša Degeneka, koji je morao na operaciju stopala.

Iskusni defanzivac podvrgnut je hirurškom zahvatu, koji je uspešno obavljen, pa povremenog reprezentativca Australije čeka proces rehabilitacije, kako bi se vratio na teren.

- Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla - rekao je Degenek za "Žurnal".

Sada je štoper Crvene zvezde okačio na društvenim mrežama fotografiju iz bolnice, pored koje je napisao:

Foto: printscreen/Watsapp

 

- Prvi dan rehabilitacije - stoji u potpisu Degeneka, uz emotikone da će izaći jači iz ovog peha koji ga je zadesio.

Trener crveno-belih Vladan Milojević u odsustvu Miloša, na štoperskoj poziciji računa na nekoliko igrača, a to su: kapiten Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Naser Điga i Nemanja Milunović.

Crvena zvezda svoj naredni meč u Superligi Srbije igra 2. marta u Bačkoj Topoli protiv TSC (subota, 16.00), dok sedam dana kasnije dočekuje na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Partizana u 172. Večitom derbiju, koji može da promeni stanje na tabeli elitnog ranga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading