IZVELI NAVIJAČA "RADA" ISPRED KAFIĆA I PUCALI MU USTA! Pekin ubica dobio 13 godina - prste upleo i Belivukov ozloglašeni EGZEKUTOR! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.02.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peka nije bio samo ime u policijskim dosijeima, već je bio i strastveni navijač beogradskog "Rada", član čuvene navijačke grupe "Gvozdeni odred".

IZVELI NAVIJAČA "RADA"  ISPRED KAFIĆA I PUCALI MU USTA! Pekin ubica dobio 13 godina - prste upleo i Belivukov ozloglašeni EGZEKUTOR! (FOTO)

Foto: E Stock

Nasilna smrt Petra Arsića, poznatijeg kao Peka, ostavila je dubok trag u beogradskoj zajednici, otkrivajući složene mreže sukoba i zločina koji su se preplitali u podzemlju grada. Čovek koji je poznat policiji kao višestruki izvršilac teških dela, Arsić je postao žrtva nasilja ispred kafića "3K" na Vidikovcu 28. februara 2018. godine.

Peka nije bio samo ime u policijskim dosijeima, već je bio i strastveni navijač beogradskog "Rada", član čuvene navijačke grupe "Gvozdeni odred". Njegova povezanost sa kriminalnim aktivnostima, međutim, otvorila je vrata ka mračnim predelima gradskog podzemlja, gde su sukobi i zločini deo svakodnevnog života.

- Arsić je bio u lokalu sa prijateljem. Dva sata nakon ponoći u kafić je došlo nekoliko mladića. Iz čista mira prvo su usledile čarke, a onda su se dogovorili da izađu ispred kluba kako bi raščistili račune.Napadač je pred očevicima ispalio Arsiću hitac u čelo i ubio ga na licu mesta - rekao je tada izvor za Kurir. 

 Branislava Lainovića Dugog likvidirali ispred hotela! 

Inače, Branislava Lainovića Dugog, oca Ljubomira Lainovića, 20. marta 2000. godine ubili su članovi „zemunskog klana“ Miloš Simović i Sretko Kalinić ispred hotela „Srbija“ u Beogradu usred bela dana.

Oba njegova sina zadesila je jeziva sudbina po ugledu na oca. Osim Ljubomira koji je ubijen, drugi sinMatija izvršio je samoubistvo na stravočan način 2016. godine. Pre nego što se obesio, isekao je sebi vene, a inače je baš tog leta upisao Elektrotehnički fakultet, dok se smatrao pravim odlikašem.

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Ubistvo Petra Arsića izazvalo je talas šoka i straha među građanima, a prvi rezultati istrage sugerisali su da je motiv zločina bio povezan sa neraščišćenim odnosima oko trgovine narkoticima, kao i sa prethodnim sukobima među kriminalnim grupama. Prema rečima izvora bliskih istrazi, svađa i verbalni sukobi iz kafića su eskalirali u brutalni čin nasilja ispred lokala, gde je Arsić izgubio život.

Ubrzo nakon ubistva, policija je pokrenula operaciju "Vihor" kako bi pronašla i uhapsila Strahinju Đankovića, ubicu Petra Arsića. Đanković je kasnije osuđen na 13 godina zatvora, dok je sud detaljno istražio događaje ispred kafića "3K" koji su doveli do tragičnog ishoda.

Osim Đankovića, uhapšeni su bili i drugi pojedinci, među kojima se ističe Ljubomir Lainović, sin poznatog kriminalca Branislava Lainovića Dugog. Sudbina Lainovića podseća na mračne aspekte beogradskog podzemlja, gde je nasilje često ostavljalo duboke tragove na porodicama kriminalaca.

Iako su prošle godine od Arsićevog ubistva, tragedija je i dalje sveža u sećanjima mnogih Beograđana, podsećajući na kompleksnost kriminalnih mreža koje često ostaju skrivene iza fasade gradskog života.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading