HOROR I STRAVA! Fudbaler UBIJEN posle pokušaja OTMICE!

Autor:

Sport

04.04.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet sporta je ostao u suzama.

HOROR I STRAVA! Fudbaler UBIJEN posle pokušaja OTMICE!

Foto: republika.rs

Južnoafrički fudbaler Luk Flors (24) preminuo je nakon što je upucan tokom pokušaja otmice. Kako se navodi, on je ubijen je u Johanesburgu. "Marca" je objavila da je nesrećni mladić lišen života tokom pokušaja otmice ili krađe njegovog automobila, a konačne okolnosti još nisu potvrđene od strane policije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Fleurs (@lukefleurs25)

 


Flors je igrao za Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pre toga, Luk je nastupao za Ubuntu Kejptaun i SuperSport Junajted u svojoj rodnoj zemlji. Njegova smrt je šokirala fudbalsku javnost i ostavila prazninu u timovima za koje je nastupao.

Interesantno je da je Luk Flors obožavao slavnog defanzivca Karlosa Pujola, legendu fudbala. Jednom prilikom, imao je priliku da ga upozna, što je za njega bilo nezaboravno iskustvo. Takođe ga je smatrao svojim idolom. Uz opis fotografije sa legendarnim španskim defanzivcem, stajao je srceparajuć opis.

 

 

- Bila je velika privilegija i čast upoznati ovu legendu za moj rođendan. Kada sam odrastao, bio je jedan od igrača na koje sam se ugledao i na koje se i dalje ugledam. Kada sam ga upoznao, bio je toliko prirodan i smiren - rekao je Luk na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži "Instagram".

It was a huge privilege to meet this legend for my birthday.When I was growing up,he was 1 of the players I looked up too and I still look up to him because when I met him,he was just so humbled.

Ostaje da vidimo kako će se razvijati istraga o ovom tragičnom događaju i da li će počinioci biti privedeni pravdi. Svet sporta je izgubio talentovanog mladog fudbalera, a njegova porodica, prijatelji i navijači tuguju zbog iznenadnog gubitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading