ŠOK NA BANOVOM BRDU: Ognjen Vranješ raskinuo ugovor! "Najbolje je ovako, imam privatne razloge"!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac se oglasio.

ŠOK NA BANOVOM BRDU: Ognjen Vranješ raskinuo ugovor! "Najbolje je ovako, imam privatne razloge"!

Foto: FK Čukarički

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ raskinuo je iznenada ugovor sa Fudbalskim klubom Čukarički, objavio je klub sa Banovog Brda.

Dve strane su se dogovorile o sporazumnom rastanku nakon što je Vranješ ove sezone odigrao 17 mečeva sa "brđane". Inicijalna informacija glasila je da će on okončati bogatu igračku karijeru, ali...

- Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača - poručio je Vranješ i dodao:

- Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga.

Poželeo je sreću bivšem timu u nastavku sezone.

- Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna - naglasio je Vranješ.

On je rođen u Banjaluci 1989. godine, a nastupao je još u timu Borca, za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor. Bio je član reprezentacije BiH za koju je nastupao 38 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading