OVO SE NE VIĐA ČESTO - KAKVA IZJAVA! Pitali ga KAKO će da PROSLAVI gol, a on rekao da ide da se SAMOZADOVOLJAVA!

Autor:

Sport

02.04.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je gledaoce u neverici.

OVO SE NE VIĐA ČESTO - KAKVA IZJAVA! Pitali ga KAKO će da PROSLAVI gol, a on rekao da ide da se SAMOZADOVOLJAVA!

Foto: Twitter

Ole Saeter

Neverovatan gol i neobičan plan za proslavu

Fudbalski svet bio je svedok neverovatnog gola Olea Saetera za Rozenborg protiv Sandefjorda u norveškoj prvoj ligi. Saeter je postigao gol sa skoro 40 metara udaljenosti, prolazeći kroz dva igrača pre nego što je poslao projektil u mrežu bivšeg golmana Arsenala i Brajtona, Huga Ketoa. Ovaj gol je doneo Rosenborgu vođstvo od 1-0 i inspirisao ih da pobede sa 2-0.

Neobičan odgovor


Međutim, ono što je šokiralo sve je Saeterov odgovor na pitanje o tome kako će proslaviti ovaj neverovatan solo gol. Naime, Saeter je izjavio za norvešku televiziju:

 

"Ne sećam se toga, idem kući, telefon u levoj ruci, ku*ac u desnoj, ići ću da uživam. Biće to jedno dugačko veče." Ovaj neobičan odgovor ostavio je navijače u neverici, ali su neki ipak smatrali da je genijalan.

Reakcije javnosti

Neki su na društvenim mrežama prokomentarisali da je ovo "fudbalski citat decenije", dok su drugi smatrali da je ovo "jedan od citata za sva vremena". Bilo je i onih koji su jednostavno proglasili Saetera "legendom".

Saeterova originalnost i hrabrost da javno iznese svoje planove za proslavu definitivno su privukli pažnju fudbalskog sveta. Ostaje nam da vidimo da li će se ovakva izjava odraziti na njegovu karijeru ili će ostati upamćena kao jedan od najneobičnijih odgovora fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading