FUDBALERKA "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE OBJAVOM: Seksi plavuša pozira u bikiniju i POD TUŠEM (FOTO)

Autor:

Sport

02.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je obradovala pratioce.

FUDBALERKA "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE OBJAVOM: Seksi plavuša pozira u bikiniju i POD TUŠEM (FOTO)

Foto: Instagram/madelene_wright

Madelin Rajt

Fudbalerka Madelin Rajt, koja trenutno igra za tim Lejton Orient, podelila je sliku na Instagramu u znak 328 hiljada pratilaca. Na slici, 25-godišnja Madelin pozira ispred ogledala u plavom grudnjaku i tanga donjem vešu, upotpunjenim malim žutim mašnicama. Uz fotografiju je napisala "Proleće" i dodala svetlo plavu srce emoji kako bi se uklopila u svoj izgled. Mnogi od njenih pratilaca su se oduševili ovom objavom, ostavljajući komentare poput "Vau Medi!", "Ti si dijamant", "Prelepa si draga" i "Prelepa kombinacija".

Madelin ne samo što igra fudbal za Lejton Orient, već zarađuje i putem svog "OnlyFans" naloga, gde svoje fanove redovno časti provokativnim objavama i linkovima ka ovom platformi sa pretplatom. Nedavno je učestvovala u proslavama Uskrsa i Dana Svetog Partika, objavljujući slike u tematskim kostimima.

 


Madelin Rajt nije samo fudbalerka, već i popularna ličnost na društvenim mrežama, gde svojim fanovima pruža uvid u svoj život i aktivnosti van terena. Njeni provokativni postovi na "OnlyFans" platformi privlače veliku pažnju, dok se Madelin redovno pojavljuje u tematskim kostimima za različite prilike, kao što su proslave praznika.
Očigledno je da Madelin zna kako da privuče pažnju svojih pratilaca ne samo svojim sportskim veštinama, već i svojim modnim izborima, ali i oblinama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading