OVO SU DECE JELISAVETE I TEODOSIĆA: Bodrili oca iz prvih redova, a OVAJ prizor je RAZNEŽIO SVE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta sa Petrom i Bogdanom bodrila Miloša Teodosića na bitnoj utakmici!

OVO SU DECE JELISAVETE I TEODOSIĆA: Bodrili oca iz prvih redova, a OVAJ prizor je RAZNEŽIO SVE! (GALERIJA)

Foto: ATAImages

Večeras su košarkaši Crvene zvezde igrali protiv grčkog Olimpijakosa u pretposlednjoj utakmici Evrolige, gde su poraženi. Slavnog Miloša Teodosića na terenu su bodrili supruga Jelisaveta Orašanin, ali i ćerka Petra i sin Bogdan.

Emotivni prizori na utakmici oduševili su navijače. Petra i Bogdan su potrčali Milošu u zagrljaj, a sa mamom Jelisavetom su Teodosića bodrili iz prvih redova.

Ovime su Jelisaveta i Miloš još jednom stavili tačku na glasine da se razvode.

Teodosić se oglasio nakon utakmice, te priznao da nije toliko razočaran zbog poraza, jer su crveno-beli dali sve od sebe na terenu.

- Iskreno nije mi žao kada se izgubi ovako, kada damo sve na terenu kao ekipa. Olimpijakos igra ovako već godinama, malo grublje i tako se ide u Top 8, pa na Fajnal-for. Iz ove utakmice večeras mislim da bi trebalo da naučimo kako se velike i bitne utakmice dobijaj. Borili smo se, igrali smo sa ponosom, bez obzira što utakmica nije imala značaja za nas - rekao je Teo i potom analizirao sezonu.

Republika

Foto: ATAImages

Miloš Teodosić

- Za mene jeste razočaravajući rezultat. Mogu da nađem sto razloga zašto se desilo ovo i zašto smo u situaciji u kojoj smo i igramo nekoliko kola bez nekog rezultatskog značaja. Nije sezona kakvu sam ja očekivao, a verujem i ljudi iz kluba i saigrači. Koliko god je teško, trebalo bi da se koncentrišemo na ovno što nam dolazi, da se spremimo za plej-of Jadranske lige. Na kraju sezone bi trebalo mi igrali i uprava da sednemo i porazgovaramo kako dalje za sledeću sezonu i šta treba da se uradi da se ovo na bi ponovilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading