"IDI, SVE JE GOTOVO..." Toni Bijelić PROVOCIRA Draganu Mirković iz KOMŠILUKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen se oglasio na društvenoj mreži Instagram i izazvao lavinu reakcija!

"IDI, SVE JE GOTOVO..." Toni Bijelić PROVOCIRA Draganu Mirković iz KOMŠILUKA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Petar Divac

Biznismen Toni Bijelić povukao se sa društvenih mrežama nakon što je folk zvezda Dragana Mirković saopštila da se razvodi od njega, a onda se vratio i postao aktivniji nego pre. Sa svojim pratiocima često deli svoje aktivnosti, a danas se oglasio iz Sarajeva.

Biznismen je objavio fotografiju skupocenog automobila, označio da se nalazi u Sarajevu, te dodao i ime Jašara Ahmedovskog

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tonija Bijelića

- Vreme za posao - napisao je Toni, koji je uz objavu dodao i Jašarovu pesmu "Idi, sve je gotovo". Mnogi su pomislili da je pesma posvećena upravo njegovoj supruzi.

Toni se potom uslikao sa Jašarom. Na fotografiji je pušio tompus i nosio crne naočare. Preko objave je označio i Snežanu Đurišić.

Republika

Foto: Instagram.com

Toni i Jašar

Inače, na Tonija je nedavno udarila voditeljka Jovana Jeremić.

- Udade se žena zaboravi na svoju karijeru. Pa crna Dragana karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner. Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to. Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se - rekla je Jovana Jeremić i nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

- Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading