SEVERININ FIJASKO: Pukla 30.000 evra za spot, a neće da ga objavi - OVO JE RAZLOG!

Autor:

Zabava

15.04.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je trebalo da objavi nove pesme, ali je odustala od ideje!

SEVERININ FIJASKO: Pukla 30.000 evra za spot, a neće da ga objavi - OVO JE RAZLOG!

Foto: youtube.com/Dora | HRT, printscreen

Hrvatska pevačica Severina Vučković polagala je velike nade u pesme sa svog novog albuma "Sorry", ali na njenu žalost, on nije zaživeo kod publike. Kako pišu mediji, Severina je krajnje razočarana odlučila da ne objavi ostatak albuma, kao i da stopira spot, koji je snimljen za jednu od pesama.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, hrvatska pevačica je, kako je i sama najavljivala na društvenim mrežama, trebalo da objavi pesme "100 stepeni" i "Vudu riba" u okviru prvog dela albuma (A strana), a za "100 stepeni" je snimila i visokobudžetni video-spot. Klip je snimljen još u junu prošle godine, a kako tvrde upućeni, za njega je iskeširala 30.000 evra. Oni koji su ga videli smatraju da je jedan od najboljih u njenoj dosadašnjoj karijeri.

Republika

Foto: ATA Images

Severinin album nije prošao kako se nadala

Ipak, kad je videla da su joj pesme koje je prvo objavila prošle vrlo loše (čak tri od njih za skoro godinu dana od objavljivanja imaju manje od dva miliona pregleda) sem dueta "Metak" sa Nućijem (13 miliona pregleda), Severina je donela odluku da ovaj spot i još jednu numeru uopšte ne izbacuje u etar. Nešto kasnije odustala je i od celog drugog dela albuma, pa je odlučila da potpuno promeni muzički pravac i da se svojoj publici predstavi u starom-novom svetlu i pesmama na kojima trenutno radi, a za koje se još ne zna kada će se naći pred publikom.

Inače, i sama Severina je priznala da njen poslednji album publika nije prihvatila kako je ona očekivala.

Republika

Foto: youtube.com/Dora | HRT, printscreen

Pevačica odlučila da ne objavi snimljen spot

- Za vreme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi deo albuma. Počela sam da mislim i radim na skroz novom, i to s velikim optimizmom - rekla je ona, pa dodala: - Novi album mi se sviđao dok sam ga radila, ali kad je izašao, publika ga nije prihvatila u meri na koju sam inače navikla. Neke pesme su baš hitovi, ali ukupno... Ni Modrić ne igra isto u svakoj utakmici. To mi je novo i zanimljivo iskustvo. Takve stvari me teraju dalje, napraviću novi album. Bitno je raditi, ne stajati - istakla je Severina za hrvatsku Gloriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading