NATHO JASAN: ''U derbiju važe drugačija pravila!''

Autor:

Sport

15.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nismo srećni jer ne volimo da gubimo.''

NATHO JASAN: ''U derbiju važe drugačija pravila!''

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana izgubili su od Čukaričkog rezultatom 3:2 u okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije. Crno-belima definitivno ne leži gostovanje na Banovom brdu, pošto je ovo treći put uzastopno da izabranici Igora Duljaj gube od Brđana na njihovom terenu.

Partizan u plej-of ulazi kao drugi sa sedam boda zaostaka u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu. Upravo u prvom kolu drugog dela šampionata Parni valjak odmeriće snage protiv aktuelnog šampiona Srbije u 173. večitom derbiju koji se igra u subotu od 18.00 časova. Igrač Partizana, Bibras Natho je istakao da protiv crveno-belih važe drugačija pravila.

– Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo! Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu - jasan je Natho.

Crno-beli su sezonu krenuli turbulentno, ali su se brzo konsolidovali i bili pravo iznenađnje. Niko za tim iz Humske nije verovato da će na kraju jesenjeg dela šampionata biti na prvom mestu i pobediti najskuplji tim Zvezde u istoriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading