OPERISAN HRVATSKI INFLUENSER KOG SRBI OBOŽAVAJU: Hitno se oglasio iz bolnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko objasnio kako je završio u bolnici!

OPERISAN HRVATSKI INFLUENSER KOG SRBI OBOŽAVAJU: Hitno se oglasio iz bolnice! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Vuletić, jedan od najpoznatijih influensera u regionu, hitno je primljen u KBC Split Firule. Hrvatski tiktoker i jutjuber operisao je slepo crevo i podelio fotografiju iz bolničkog kreveta, te otkrio kako je tekao proces.

- Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u stomaku, nikad je do sad nisam osetio. U panici odem na hitnu i žena mi kaže možda je slepo crevo. Sinoć operisan, jutros bez slepog creva i nikad zgodniji - napisao je Marko u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko iz bolničkog kreveta

Operacija je prošla u najboljem redu i Marko je ubrzo pušten kući.

- Pušten napolje. Sve je okej. Moram narednih mesec/dva da povedem računa o ishrani i da ne dižem velike težine. Neka vam ja budem odličan primer da ako vas nešto boli, odmah odete kod doktora, jer je ovo moglo da pukne i cela situacija bi bila mnogo gora - napisao je Marko i dodao:

- Hvala svima iz bolnice što ste me pazili. Bilo mi je bilo lepo ovih dana - napisao je Marko.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko nakon izlaska iz bolnice

Inače, nedavno je Marko, koji dolazi iz Trogira, zbog prijatelja iz Srbije, u koju često dolazi, odlučio da nauči ćirilicu. Objavio je snimak na društvenim mrežama, gde ga prati više od 300.000 ljudi iz regiona.

- Moji roditelji je znaju, kao i svi u mojoj kući, ali u vreme kada sam ja odrastao ona se nije učila u školama. Pošto znam da imam mnogo pratilaca u Srbiji, ovo želim da uradim zbog svih njih. Naučiću ćirilicu - rekao je on na početku, preneo je tada "Blic".

Kako je učenje odmicalo, čini se da se sve bolje zabavljao učenjem našeg pisma. Za neka je imao baš duhovite insinuacije.

- Ajme meni, slovo V ćirilicom je zapravo slovo B latinicom - bio je zbunjen Marko, pa dodao - OK, slovo Ž ćirilicom liči na paukovu mrežu, a slovo LJ je cela garanitura za sedenje, rekao bih.

 

@divamv

од мене за тебе 🫶🏼 ♬ original sound - Marko Vuletić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading