DA LI JE POSLEDNJE ŠTO JE ČULA GLAS SVOG OCA? Nikolinu Pišek RAZORILA smrt male Danke, traži javno izvršenje KAZNE za monstrume!

Autor:

Zabava

04.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se obratila javnosti potresnim rečima nakon saznanja da je Danka ubijena!

DA LI JE POSLEDNJE ŠTO JE ČULA GLAS SVOG OCA? Nikolinu Pišek RAZORILA smrt male Danke, traži javno izvršenje KAZNE za monstrume!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Poznate ličnosti se ceo dan opraštaju od tragično nastradale devojčice, a oglasila se i voditeljka Nikolina Pišek.

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

Nikolina Pišek

- Koliko smo se danas otuđili od stida, poniznosti i straha, te ispunili grandioznošću i superiornošću kada dve navodno ljudske jedinke udare dete i ne proverivši diše li, ubace ga u gepek i izbace na otpadu?

- Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala šansu?  Kakav li monstrum moraš biti da uplašenog oca koji te je zaustavio, slažeš da nisi video dete, a ono se u tvom ptrljažniku možda bori za život?

- Da li je čula glas svog oca? A nije se mogla javiti? Da li je to bilo poslednje što je malena čula?

- Ja bih tražila rehabilitaciju smrtne kazne. Javno izvršenje. Da nikome više ne padne na pamet.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nikoline Pišek

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading