LUNA, ANASTASIJA I VELJKO SLOMLJENI NAKON SMRTI MALE DANKE: Poznati širom regiona se opraštaju od UBIJENE devojčie!

Autor:

Zabava

04.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo region je u suzama zbog ubistva male Danke Ilić!

LUNA, ANASTASIJA I VELJKO SLOMLJENI NAKON SMRTI MALE DANKE: Poznati širom regiona se opraštaju od UBIJENE devojčie!

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen, ATA Images, Društvene mreže

Nakon deset dana potrage za malom Dankom Ilić (2), danas je javno saopšteno da je devojčica ubijena. Poznate ličnosti širom regiona opraštaju se potresnim porukama od tragičano nastradale devojčice.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Danka Ilić ubijena u Banjskom polju

- Počivaj u miru, anđele - napisala je starleta Tamara Đurić.

- Gori kraj nije mogao... Kao majka dve male devojčice osećam se pretužno, grozno i uplašeno... Oko nas šetaju monstrumi, psihopate i ubice... Ne mogu da zamislim bol porodice... Počivaj u miru, dušo mila... - poručila je Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

- Ona je tačno ovde sklopila rukice, kao da se moli. Počivaj u miru, anđele mali - dopisala je voditeljka i bivša zadrugarka Milica Kemez.

- Anđele, mirno spavaj - napisao je Mihajlo Šaulić.

- Anđele, počivaj u miru - poručila je Barbara Bobak.

- U kvakvom monstruoznom svetu mi živimo, sa kakvim ljudima ovo delimo planetu i čemu da se nadamo kada je jedan nedužni život ugašen na ovaj način... Tuga beskrajna... Počivaj u miru, anđele mili.... Neka dragi Bog podari snagu tvojim roditeljima - poručio je pevač Saša Kapor.

- Neopisiva bol i tuga, putuj s anđelima, bebo naša - poručila je pevačica Maja Marijana.

- Počivaj u miru, anđele - napisao je Lazar Čolić Zola, bivši zadrugar.

- Počivaj u miru - napisala je Milica Veselinović, bivša zadrugarka.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Mirko Šijan

- Počivaj u miru anđele. Ovoj dvojici monstruma po metak u čelo bez suđenja - izjavio je Mirko Šijan.

- Pišem brišem, pišem brišem... Nema sam... Tuga obuzima svaki minut moga dana. Danas je težak dan za naš narod, a još teži za sve majke. Znam da sve osećate ovaj strah, koji i ja osećam, strah od toga u kakve su se monstrume pretvorili neki od nas. Strah od onoga što smo mislili da ima samo na filmu. Eto, ima nas svakakvih. Hvala Bogu dragom da nas valjda više ima dobrih, časnih i poštenih. Svaki novi detalj koji čujem me slomi na još veće komade. Anđele, počivaj u miru. Saučešće porodici - napisala je pevačica Marija Mikić.

- Živote maleni, možda nisi bila za ovaj suorvi svet. Čovek stane kad udari životinju! Ovim će se suditi kao da su ljudi! Nažalost! A ti, anđele, budi sa boljima na nebu! - poručila je Goca Božinovska.

- Pomeni Gospode u carstvu svome Danku Ilić - pisalo je na slici koju su podelili Anastasija i Veljko Ražnatović.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija i Veljko

Podsetimo, nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta, tvrdi izvor ATV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading