(VIDEO) NOVI HIT SNIMAK JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka čestitala rođendan predsedniku Aleksandru Vučiću, svi željno očekuju odgovor

Autor:

Zabava

05.03.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić čestitala rođendan Aleksandru Vučiću!

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Jovana Jeremić čestitala rođendan Aleksandru Vučiću!

Poznata voditeljka Jovana Jeremić je odgovarala na pitanja našeg novinara bez dlake na jeziku. Dotakla se svog posla te da li bi ikada prešla u politiku ukoliko bi je lično predsednik Aleksandar Vučić pitao, ona je dala beskompromisne odgovore pa mu je čestitala rođendan i poželela nesvakidašnje želje.

Kada bi Aleksandar Vučić došao ovde i pitao te da li bi volela da budeš deo vlade kojim bi se ministarstvom pozabavila? 

RepublikaFoto: instragram.com/buducnostsrbijeav

- Moj odgovor bi bio ne, ja radim samo ono u čemu sam najbolja, rekla bih da ja nisam u mogućnosti da se odazovem njegovom pozivu jer ja najbolje radim ovo što sad radim, najbolje uređujem i vodim jutarnji program. Ne želim nikada da se bavim politikom jer sam ja žena iz naroda, služim narodu, pravdi, istini kroz objektivno izveštavanje i novinarstvo. Meni dodatne slave nije potrebno, to nije moj posao, moj posao je da ja pratim političare i ugostim ih u emisiji i razgovaram sa njima.

Na pitanje šta bi ona, kad bi postojala ta mogućnost pitala predsednika Vučića, ona je kao iz topa odgovorila da bi ga pitala: Ko je zapravo pravi Aleksandar Vučić, kad se ugase svetla i dođe kući, obuče trenerku i patike, uzme loptu i krene na teren, o čemu taj Aleksandar Vučić razmišlja, šta ga muči i brine i kakav je kad je zaljubljen pa je dodala da želi da mu čestita rođendan uz lepe želje: Da mu poželim da u narednoj godini dobro promisli ko treba da mu bude u najbližoj okolini, ko su mu najbliži saradnici, kome treba da pokloni svoje poverenje, a koga treba da udalji od cele naše zemlje! Srećan rođendan predsedniče!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading