(VIDEO) OVOME BRUJI CEO REGION: ŽESTOKA SVAĐA STANIJE I SANDRE AFRIKE UZBURKALA JAVNOST: Starleta je URNIISALA komentarima!

Autor:

Zabava

15.01.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Stanija i Sandra

Na Zadrugoviziji druge sezone rijalitija "Zadruga" nastupila je Stanija Dobrojević sa svojom ekipom koju su činile Suzana Perović i Jovana Tomić Matora, međutim opšti haos je nastao u studiju kada je došlo do svađe između Stanije i Sandre Afrike koja je u tom momentu bila članica žirija.

Sandra nije bila zadovoljna Stanijinim nastupom, što joj je i rekla nakon čega joj je Dobrojevićeva žestoko odgovorila i došlo je do žešćeg okršaja.

- Matora i Suza su to baš odradile kako treba... Po meni su one bile sjajne. Eto po meni si ti bila lošija za nijansu od njih... Nisam rekla da si najgora i da si najlošija, nemam ništa zaista protiv tebe - rekla je Sandra.

- Ne, nego si rekla da sam trebala da igram i ništa više - rekla je Stanija.

 

- Da zato što si njih pokvarila. To je moje mišljenje, ne znam zašto se ljutiš... - rekla je Afrika.

- Ne, ne ljutim se, nego sam navikla na tvoju sujetu i na komentare odranije - dodala je Stanija.

- Ja nemam potrebe zaista da budem ljubomorna na tebe, ja sam jako uspešna žena. Kada pogledaš sa ove tačke gledišta, ja sam ovde ti si tu, uspešnija sam dosta od tebe - rekla je Sandra.

- Pa veruj mi i ja da sam krenula sa 15, 16... Sa 17 si bila go-go igračica Mileta Kitića - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading