OVO SU SVE LJUBAVI SVETALNE CECA RAŽNATOVIĆ! Sa mnogima su je POVEZIVALI, za nju je postojao samo jedan!

Autor:

Zabava

13.01.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović važi za nekoga ko ne voli da javno eksponira svoje veze. U nastavku teksta pogledajte sa kojim muškarcima su je mediji najčešće povezivali.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Svetlana Ceca Ražnatović

Na početku karijere Ceca je navodno bila u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Lukić

2. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

 

3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. 

 

4. Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu". Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Ceca Ražnatović i Akran

5. Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

RepublikaFoto: instagram.com/vladavuks
Vladimir Vuksanović

6. Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca i Vladimir Cveković

7. Aleksandar Jovović

printscreen

Aleksandar Jovanović

Ceca i Aleksandar su se upoznali na snimanju spota za pesmu  "Dobro sam prošla", te se tada u medijima pisalo da je folk diva u vezi sa mladim manekenom. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading