(FOTO) BLAM ZA MEDALJU! JK u petoj deceniji odlučila da nauči ono što svako dete zna: OD ONE SE*SI RIBE NE OSTADE NIŠTA!

Autor:

Zabava

12.01.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ma kakva riba!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Nakon se*si fotošutinga sa Kopaonika, gde je pozirala maltene gola i dovela naciju do vrhunca užitka, a mreže su se usijale od se*sepila, isplivala je fotka JK kako nespretno uči da skija, ali joj očito ne ide baš kako treba.

Prema našim saznanjima, iznajmila je privatnog trenera i sa starijom ćerkom Atinom uči da skija. S obzirom na to da ona sebe smatra krem de la kremom elite, koja posećuje sva fensi, luksuzna i prestižna mesta širom zemlje, a i sveta jako je smešno videti da pevačica ne zna osnove skijanja, već se odlučila na taj korak u ovim godinama.

 

 

 

U prilogu ispod pogledajte sliku:

Foto: Privatna arhiva
Jk uči da skija sa ćerkom Atinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

13.01.2021 08:32

Nije problem sto hoce nesto da nauci u petoj deceniji, za mene je veci problem sto majka dvoje maloletne dece ide gotovo gola u petoj deceniji. Narocito mi je zadivljujuce da tako ekstravagantna ulazi u Zvezde granda.... ha ha ha....Pitam se sta ce da radi kada vise ne bude mogla vise da se pokazuje????