(FOTO) Neviđen zločin: ISEKAO MAJKU PA JEO NJENE DELOVE DVE NEDELJE, OSTATKE DAVAO PSU!

Autor: Republika

Svet

16.06.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alberto Sančez Gomez (28), bivši konobar, je proglašen krivim za ubistvo majke Marije Soledad Gomez (60). On je ubio majku, pa isekao njeno telo i jeo ga dve nedelje.

RepublikaFoto: printskrin
Hapšenje Gomeza

Gomez je osuđen na 15 godina i pet meseci zatvora u Španiji.

Prema španskim medijima, zločin se dogodio 2019. godine. Gomez je imao zabranu pristupa majci, koju je prekršio. Posvađali su se i on ju je zadavio.

Jeziv slučaj hanibalizma otkriven je kada se policiji javio Marijin prijatelj, zabrinut što ne može da stupi sa njom u kontakt. Policija je stigla u kuću u istočnom Madridu, a sve što su otkrili bilo je šokantno i za njih.

RepublikaFoto: printskrin

Miror je u maju objavio kako je Gomez rekao policiji koja ga je uhapsila da je mamu jeo "pomalo po malo“ i da je delove njenog tela delio sa svojim psom.

Lokalni izveštaji u to vreme kažu da je njeno telo isečeno na više od 1.000 delova. Detektivi su pronašli delove njenih ostataka u taperver posudama u zamrzivaču. Kosti su otkrivene u kutijama oko porodične kuće, a glava, ruke i srce nađeni su na krevetu u stanu u blizini čuvene arene za borbu bikova Las Ventas u španskoj prestonici.

U optužnici je bilo navedeno da je ubica ljudožder koristio stolarsku testeru i dva kuhinjska noža da bi isekao telo svoje majke.

RepublikaFoto: printskrin

Pokušao je da se odbrani rekavši da je pretrpeo psihotičnu epizodu kada je izvršio jezivo ubistvo, da je čuo člasove koj su mu rekli da mora da je ubije, ali sud je odbacio taj stav.

Osim kazne zatvora, Gomez će morati da plati 60.000 evra (73.000 dolara, 52.000 funti) kao odštetu svom bratu, na ime pretrpeljnog emotivnog bola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading