Bliži se termin porođaja Megan Markl, a lekari UPOZORAVAJU: Pogledajte joj PRSTE, sve ukazuje na OVO!

Autor:

Svet

24.05.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan i Hari očekuju drugo dete, a lekari kažu da jedna stvar ukazuje na to da će se ranije poroditi.

Foto: printscreen/youtube.com
Megan Markl

Megan Markl uskoro očekuje porođaj, a mali Arči sestru. U iščekivanju, britanski tabloidi potražili su mišljenja lekara o tome kada može da se očekuje porođaj.

Dr Adam Tejlor, ekspert za anatomiju sa Medicinskog fakulteta u Lankasteru kaže da Meganini palčevi i uopšte prsti ukazuju na to da je hiperpokretljiva, što najverovatnije znači da će porođaj doći brže od prognoziranog, ali i da će biti lak.

Hiperpokretljivost ili hipermobilnost zglobova je stanje u kome jedan ili više zglobova mogu da se pomeraju pod većim dijapazonom pokreta. Ova pojava je česta kod dece, a nešto ređa kod odraslih. Kod većine, osim ukoliko se ne bave gimnastikom ili baletom, mobilnost zglobova vremenom se smanjuje.

- Kako se vidi na slikama, Meganini prsti su često poprilično savijeni, što može da ukazuje na hiperpokretljivost, a ako je tako, porođaj će joj teći lako - kaže Tejlor za Fabulous Digital.

S druge strane, Aleksandra Kremer koja je babica po zanimanju kaže da kod hiperpokretljivih žena trudnoća teže utiče na telo.

- Pošto su vezivna tkiva kod tih žena slabija, hiperpokretljivost je često znak i ranijeg porođaja. Sigurno je Megan već razgovarala sa svojim lekarima o tome - kaže Aleksandra Kremer.

Inače, Megan porođaj planira u svom novom domu vrednom 11 miliona funti, a očekuje se da će se dogoditi početkom leta. Arči je, prema pisanjima medija, kasnio sa rođenjem osam dana, ali Megan to nije zvanično potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading