ELIZABETI II POZLILO ZBOG PRINCA HARIJA! Evo kojim rečima je u najnovijem intervjuu pogodio kraljicu PRAVO U SRCE!

Autor: Republika

Svet

23.05.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori iz Bakingemske palate otkrili su za Dejli mejl da je kraljica Elizabeta II duboko povređena i potresena izjavama svog unuka, princa Harija, koje je u najnovijem intrevjuu dao američkoj novinarki Opri Vinfri i direktno opleo po načinu vaspitanja u porodici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II lično je pogođena najnovijim intervjuoom svog unuka, princa Harija 

Britanskoj kraljici Elizabeti II (95) pozlilo je zbog najnovijeg intervjua koji je njen unuk, princ Hari, dao američkoj voditelji Opri Vinfri na televiziji Apple TV+, u kom je on otkrio najintimnije detalje o tome kako se borio sa bolom nakon smrti majke, princeze Dajane, priznavši da se zato u jednom trenutku života svakodnevno alkoholisao i drogirao, ali i optuživši oca, princa Čarlsa, da je na njega preneo svoju bol, aludirajući na to da nije bio dobar otac.  

- Harijeva baba je njegove reči primila veoma lično i duboko je potresena svim onim što je izjavio. Posebno ju je pogodilo to što je rekao o Čarlsovom roditeljstvu, sugerišući da nije znao da se bolje odnosi prema svojoj deci zbog načina na koji je i sam odgajan. Ovo je veoma uznemirijući period za porodicu - ispričao je neimenovani izvor iz Bakingemske palate za britanski list Dejli mejl.

Taj tabloid je podsetio kako je prethodne nedelje objavio svedočenja ljudi bliskih porodici koji su počeli da podižu glas da se Hariju i njegovoj supruzi, Amerikanki Megan Markl, oduzmu titule zbog dvostrukog udara na porodicu - prvo u februaru kada su zajedno dali intervjuu Vinfrijevoj, a sada još jednom i "još žešće". 

- Netrpljivost prema paru sada je samo postala još intenzivnija kada se Hari pojavio u emisiji o mentalnom zdravlju, "Ja kakvog ne vidiš" - naveo je Dejli mejl govoreći o emisiji koju je Vinfrijeva realizovala zajedno sa Harijem, a čiji je cilj da poznate ličnosti otkrivaju kroz kakve su psihološke teškoće prolazili nakon velikih trauma u životu i o načinima kako su te boli prevazišli. 

Prva gošća emisije je, podsetimo, bila pevačica Lejdi Gaga koja je pričala o hororu koji je preživela zbog silovanja, nakog čega je i zatrudnela. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP. AppleTV
Princ Hari otvorio dušu i još jednom udario na porodicu   

Još jedna činjenica koja je u Harijevom intrevjuu posebno zabolela kraljicu jeste da je on spomenuo i nju i njenog pokojnog muža, princa Filipa, da su "bili iznenađeni jer je Čarls njemu (Hariju) i Vilijamu dozvolio da pate i tuguju nakon majčine smrti". 

- Kad sam bio mlađi otac je znao da mi kaže:"Pa, to je tako bilo za mene, znači da će za tebe važiti isto". A to je pogrešno. Ako je patio zbog načina na koji je odgajan, to nije trebalo da prenosi na svoju decu. Trebalo je da radi upravo drugačije, da oni ne pate poput njega - rekao je princ Vinfrijevoj i otkrio i kako se njegova supruga Megan nije ubila tokom trudnoće s njihovim prvim detetom samo da njemu (Hariju) ne bi nanela dodatnu bol.

- Nije želela da izgubim još jednu voljenu ženu - naveo je Hari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II sa Megan Markl i princom Harijem 

Povodom Harijevih izjava za Dejli mejl se oglasio jedan prijatelj kraljevske porodice, koji je želeo da ostane anoniman, istakavši da ne veruje da će se Čarls odreći sina uprkos svemu što se dogodilo. 

- Da je Hari direktno napao kraljicu, Čarls bi ga "odsekao" iz porodice na najradikalniji način. U ovom slučaju, on je džentlmen i divan otac iznad svega. Sigurno će tražiti pomirenje i rešavanje problema. Nije osvetnički nastrojen - istakao je prijatelj porodice, dok Dejli mejl navodi kako je Čarls, poput kraljice, duboko potresen Harijevim nastupima u javnosti "jer ne razume njihovu svrhu.

- Nikome nije jasno šta Hari ovime pokušava da postigne - navodi list. 

Inače, nakon Harijevih priznanja i otkrića da je već na sahrani majke, kada je imao samo 13 godina, bio svestan da ne želi da bude deo kraljevske porodice tako da čitava Britanija učestvuje u njegovom životu, o tom teškom periodu se oglasio i princ Vilijam. 

- Tugu sam lečio u prirodi Škotske i danas sam zahvalan na tom vremenu jer sam nedugo potom na Univerzitetu upoznao svoju sadašnju suprugu, Kejt - napomenuo je Vilijam.  

 

    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

23.05.2021 19:40

Nije kraljici pozlilo zato sto nije znala kako je Hariju bilo nego sto prica o tome.