PRONAĐENO VOZILO SMRTI: Policija otkrila HAOS u kolima ubice milionerke Anastasije u Kotoru!

Autor: Republika

Svet

18.05.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u naselju Mirac, nedaleko od Kotora, pronašla poznajmljeni automobil u kojem se, kako navode tamošnji mediji, vozio Arsenije Stanović (22), koji je osumnjičen za ubistvo milionerke Anastasije Lašmanove (30) u Kotoru.

Foto: facebook.com/Arsenije Stanović
Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova

Policija je zaplenila auto, a kako navode mediji u Crnoj Gori, u automobilu su pronađeni određeni tragovi koji su odneti u Forenzički centar.

Zbog istrage, policija nije želela da otkrije za medije kakvi tragovi su u pitanju, ali, kako navode, u mnogome će pomoći rešavanje zločina.

- Pronađen je automobil koji je Stanović 11. maja pozajmio u Podgorici, i njim se odvezao do Kotora. Izuzeti su tragovi iz tog automobila, koji će biti veštačeni u Forenzičkom centru - rekao je sagovornik "Vijesti".

Inače, Arsenije Stanović nije zvanično osumnjičen za ubistvo, ali policija od 13. maja traga za sinom smenjenog šefa ispostave granične policije ispostave Aerodrom Tivat Zorana Stanovića.

Anastasija Lašmanova je brutalno ubijena, glava joj je bila smrskana, a telo iskasapljeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading